Wow vilken final!

Herrejösses vilken final vi fick uppleva här i Göteborg, WOW vilka ryttare och hästar, gåshud! Hela 10 st över 80% !! HÄFTIGT!!

När jag sitter på läktaren och ser detta så är det verkligen en lektion hur det ska se ut när de bästa är på banan, det var magiskt. Så lekande enkelt med alla övergångar och hur samspelta ekipagen var.

Isabell är The Queen, lekande lätt hela tiden, och trots miss i varje så får de fantastiska poäng. Men jag tycker nog Laura är den som imponerade mest på mig ikväll, de har ett otrolig kemi mellan sig så jag tror det ekipaget tom kan prata i sömnen till varandra. Våra två svenska superryttare Patrik och Tinne gjorde även de riktigt bra ifrån sig, stolt svensk! Och Daniel imponerad ständigt på mig oavsett vilken häst han sitter på, så roligt att se han så otroligt glad och tacksam efter sin ritt. Denna sport är så fylld av kärlek!

Både Johanna och jag var taggade innan finalen, och hur taggade är man inte nu efter denna final att lära sig rida ännu bättre? Perfekt med andra ord att åka på träningsvecka med Dokki!

Nu måste jag hem, dels för att rida hästarna imorgon, MEN även för att stoppa Elin som har lagt bud på två st ponnyer nu ikväll.. ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vi har inte tid eller råd men Elin var fast bestämd att dessa ska vi ha. Tid går ju att fixa med att jobba ännu mer, men det här med att lägga pengar på ponnyer?

4 Kommentarer

 1. Hans Wegendal den 6 apr 2019 23:04 kl 23:04

  Tack Lina för ditt besök hos oss och din fina rapportering på vår insta. Lycka till med träningen kommande vecka!
  //Hans
  Solamagic

  • Kristin den 7 apr 2019 11:28 kl 11:28

   Håller med om Laura, så samspelta och nästan osynliga hjälper och vilken piaff, gåshud! Sen var det härligt, roligt och lite läskigt när man såg Helens sista uppridning när man inte visste om hon skulle få stopp i tid! Herrejösses! Roligt att du har Elin som verkligen driver på och verkar ta roliga höstköparbeslut!! Lycka till i Holland! 2. Ellen - tävlingsryttare den 7 apr 2019 07:31 kl 07:31

  Ja det var fantastiskt. Håller med om Daniel, vilken ryttare!!

 3. Emma den 7 apr 2019 09:39 kl 09:39

  Hlåler med, otroliga ritter. Och Laura är fantastisk, hennes sits är to die for!

Kommentera