Wow Hatti!

Vilka hästar jag har äran att rida, de levererar tävling efter tävling! Så otroligt stolt över Hatti idag!

Tänk att hon tagit så stort kliv i utbildningen att vi faktiskt kunde gå in och leverera en stadig och stabil runda i 7års klassen på hela 76%, seger i klassen och kval till både Falsterbo och Breeers.
Förbundskapten Bo Jenå kom fram efter och ville ha med Hatti på nästa mönstring till Unghäst VM. Vi har valt att inte åka iväg och visa upp oss då vi tänkte att vi inte skulle stressa på något, går det bra på tävling så får de upp ögona ändå på fina unghästar. Så vi är inbjudna att vara med på träning på Strömsholm om två veckor. Extra roligt att vi faktiskt köpt henne som föl och gjort hela denna resa till 7 års! Så stolt över Hatti 🤩

Några blir förvirrade av de ojämna poängen, men det är olika bedömningar. En domare dömmer själva ritten, och de andra två dömde gångarterna.

Jag var lite stressad in i serien och gjorde tyvärr räknemiss, annars hade vi väldigt fina byten igenom hela programmet.

frack och kandar = Hatti är vuxen nu, kan knappt tro det själv att vi har kommit såhär långt.

Grattis Filippa till andra platsen och kval, samt stort grattis till Buskhagas som har två uppfödningar i topp denna dag!

Danzer var även han duktig, en andra placering och kval till Breeders! Bra jobbat Maja som utbildat honom, jag har bara ridit några gånger annars har jag hjälpt dom ifrån marken.

Det blev med andra ord en väldigt bra dag, det var värt att släppa ut hästarna 05 imorse för att hinna iväg till start. Tack Linda, Elin och mamma som hjälpte mig idag på tävling/och hemma.

7 Kommentarer

 1. Linnéa den 16 maj 2021 20:02 kl 20:02

  Stort grattis! Så himla roligt!

 2. Nina Lindelöf Otterhäll den 16 maj 2021 20:16 kl 20:16

  Stort grattis igen !!! Hoppas att vi får fortsätta följa med på eran fantastiska resa.

 3. Mia den 17 maj 2021 07:35 kl 07:35

  Grattis värsta grymma tjejerna 🤩
  Tänk att den lilla rallyräkan som galopperade utanför vår altan (i hagen alltså) har blivit så stor och duktig, tack vare dej Lina!

 4. Alexandra den 17 maj 2021 08:16 kl 08:16

  Men wow! Och absolut, Hatti är helt magisk. MEN det är du och teamet som matchat henne såå bra 🙂 Så ta åt dig äran Lina! Du är otroligt duktig och förtjänar alla de fina procent du fått, både med Hatti och Dokki. En fröjd att följa er.

  4
 5. Kristin den 17 maj 2021 08:30 kl 08:30

  Stor grattis!! Så roligt att få följa dig!

 6. Ylva den 17 maj 2021 08:33 kl 08:33

  Stort grattis. Att få sådant beröm/inbjudan från Bo Jenå är det inte alla som får. Vilket fantastiskt jobb ni gjort med henne.

  Det var så oerhört tråkigt med korsförlamningen där hon inte kunde visa upp vad hon kunde, men det här visar ju att det går ändå. Man måste inte stressa och rida allt ”som man ska”.

 7. Elin den 17 maj 2021 20:49 kl 20:49

  Så bra jobbat Lina! Hatti är något alldeles extra tycker jag. Stort grattis!

Kommentera