Wow!

Fina fina hästar! Som de har varit duktiga även igår!

Lazzie och jag red hem ännu en seger, nu var det i PSG på 71%, superfin i formen med bra kontakt och ja, jag är väldigt nöjd! Sådan fin inställning till arbete och att hon verkligen älskar att visa upp sig

Dokki var kanon även idag, vi missade första bytet i första serien, annars var det jättebra. 69.7% och en första piaff som Dokki verkligen trampade under sig ordentligt, kändes som vi kunde stå där och piaffa hela dagen 😂 även travslutorna var väldigt bra flyt i. Även om Dokki är äldre så känns det som att båda jag och han utvecklas framåt, vi blir bättre hela tiden. Ibland när man rider en äldre rutinerad häst kan det kännas som att man inte kommer vidare, utan man har nått sin högsta nivå. Det har inte vi, utan vi blir bättre hela tiden. Tack Kristian för alla träningar, att utöver träningarna svarar på alla min frågor och funderingar samt att jag har en mentor i allt.

Åkte hem med en härlig känsla och är jätteglad över Dokki och Lazzie.

Fotograf: @malinphoto.se som allting tar jättefina bilder! Härlig form med spetsande öron

Att åka iväg på tävling med Dokki och Lazzie är väldigt enkelt, de båda är väldigt lugna och snälla hästar att ha med sig, ingen drama runt dom två. De bara myser runt och tycker livet är toppen. Dokki gnäggar efter Lazzie det är väl det enda som händer 😂

Igår kom vi även på att det är 6 månader sedan Linda började arbeta i stallet. Utan Linda hade jag aldrig kunnat fortsätta med såhär många hästar i träning när Elin fått sina barn. Tack Linda för allt du gör för mig och hästarna!

2 Kommentarer

  1. Cornelia den 2 aug 2020 12:59 kl 12:59

    Grattis! Så roligt när det går bra. Hur gammal är Dokki och vad har du och hans ägare för plan framåt? Ska du ha honom nästa år också?

  2. Lina den 4 aug 2020 19:43 kl 19:43

    Grattis

Kommentera