Vilken upplevelse

Jag är så tacksam över att få denna möjlighet att få vara här nere! Tur jag har Elin som styr allt där hemma och dessutom pushar mig iväg på dessa äventyr.

Det har varit en lång dag då klockan ringde 03.45 imorse. Jag mötte upp Kristian och Viktor (K son) på gaten och vi var framme ca 10.30 på Glock’s anläggning. Det är galet fint, tror inte ni förstår. Jag skulle gärna dela med mig av en stor bildbomb men med tanke på att det inte är min anläggning och respekt till deras privata så blir det tyvärr inte så mycket av anläggningen ni får se.

Kristian började med att träna Adde och han var glad som en solstråle efteråt. Sedan var det min tur och jag ler fortfarande trots att de gått några timmar sen träningen. Tränings tänket var väldigt likt Kristians och Nicole var väldigt noga med att bygga upp rörelse för rörelse och det var häftigt att få känna skillnaden vart eftersom passet gick. Jag tänker att jag ska summera passen efter imorgon då jag har lite mer kött på benen. Men hur tacksamt är det inte att ha med sin egen tränare på dessa tillfällen. Jag och Kristian stod och diskuterade och analyserade våra pass under eftermiddagen när vi stod och rycktade hästarna.

Stövlar: Amazona Sueca

Ridbyxor: Pikeur

Pike: Stierna

Hjälm: Samshield

Boots och kandar: PS of Sweden

Schabrak och Lindor: Mia’s

Paddar: Eskadron

Sadel: Equipe (Olympia)

Vad tycker ni om min nya svarta sadelpadd? Jag har alltid kört på ljus padd innan men tycker att detta blev väldigt bra.

Ikväll har vi ätit en god middag på hotellet och nu dags att stupa i säng. Superkul att Dokkis ägare också är på plats. Imorgon blir det en löptur till stallet för att promenera med hästarna, sen löptur hem igen för frukost.

2 Kommentarer

  1. Ellen - tävlingsryttare den 9 apr 2019 06:42 kl 06:42

    Så häftigt!

  2. Anna den 9 apr 2019 15:03 kl 15:03

    Får du inte prestationsångest eller mindervärdeskomplex på ett sånt ställe?

Kommentera