Vilken pärs

Igårkväll när tjejerna kom hem ifrån Friends och skulle kolla till hästarna samt kvällsfodra hade en av hästarna kolikkänningar (ingen av mina)

Så typiskt att det ska ske när både jag och Elin är borta. Men tack vare Cecilia som var HELA natten i stallet och vakade över denna häst, fick hjälp av veterinär med smärtlindring så kändes det tryggt ändå. Jag hade kontakt varje timme med Cecilia så det blev inte mycket sömn eftersom man var orolig också.

Då hästen inte svarade helt på behandlingen fick snälla mamma åk med den till Sigtuna, väl på Sigtuna var det stabilt och det blev hemfärd igen. SKÖNT!
Lovisa har tagit stallet helt själv idag då Cecilia såklart behövde vara ledig efter hela natten i stallet, tack Lovisa och Cecilia så glad att jag har er just nu.

Så typiskt när det fryser på och hästarna dricker sämre ute så kan någon stackare bli påverkad. Nu gick det bra denna gång. Det är helt sjukt, känns som det alltid är något som ska ske, men med 13 hästar i stallet så är det alltid någon som ska komma in med ett sår, kännas stel eller vara skadad. Skört med hästliv. Tacksam att det gick bra denna gång.

Kommentera