Vilken enorm vÀrme!

Jösses vilken vĂ€rme det har varit senaste dagarna! Vi som har jobbat i stallet har kĂ€mpat pĂ„ bra, och hĂ€starna klarar vĂ€rmen bĂ€ttre Ă€n oss 😂 Jag kĂ€nner att 4 hĂ€star hade varit lagom att trĂ€na i denna hetta, men det Ă€r bara att kĂ€mpa pĂ„.

Nu börjar det verkligen nĂ€rma sig de större tĂ€vlingarna, NM och Falsterbo vĂ€ntar runt hörnet. Jag mĂ„ste rida igenom min kĂŒr pĂ„ Dokki denna vecka för att stĂ€mma av allting ordentligt.

Linda jobbar sina sista dagar innan hon gÄr pÄ semester och slutar sedan hÀr. Vi har ny personal som börjar och jag Àr sÄ ledsen att jag inte hunnit svarat er alla som sökte tjÀnsten hÀr, över 50 ansökningar kom in och jag Àr sÄ imponerad över era fina CV och personliga brev jag har fÄtt lÀsa. Tack!

DC, Tino och Bobbo njuter i hagen. Och Bobbo har fÄtt byta hagkompisar dÄ det Àr lÀttare för oss att ha tre hÀstar i ett gÀng för att inte nÄgon ska bli lÀmnad ensam i den hagen dom ligger lite mer avskilt, för om nÄgon hÀst ska in och trÀnas slipper man ta in kompisen. Ingen fÄr bli lÀmnad ensam ute om den inte har nÄgon nÀra sig, och Bobbo och Justin brydde sig knappt om varandra sÄ det blev inga som stod och kliade pÄ varandra tyvÀrr, men Justin Àr vÀldigt nöjd med sitt gÀng som gÄr i hagarna runtom honom. DC Àr hÀr i trÀning, en stor hÀst som ligger pÄ Msv B nivÄ, vi trÀnar lite serier just nu, men hans största mÄl just nu Àr att landa lite i miljön, han Àr lite pÄ helspÀnn hela tiden och har koll pÄ allting nÀr han Àr i hagen. Han behöver Àta upp sig för att kunna lÀgga pÄ mer kilon som sedan ska bli muskler. Endel hÀstar behöver mera tid för att landa i nya miljöer, ridmÀssigt gÄr det bra!

Kommentera