Vilka stjärnor

Vilken toppendag vi har haft idag! Hästarna levererade på topp idag och jag kan inte vara annat än jätteglad och stolt.

Vi kom fram några timmar innan start så hästarna hann komma in i sina boxar och få lite vila , då hann jag och Linda packa ur lastbilen och komma iordning, innan vi började göra iordning Lazzie för start.

Direkt i värmningen kände jag att detta kommer bli en bra ritt, mjuk och fin och lagom framåt.
Och det blev en fin seger i vår debut Int I på 69.8% wihuu! Fick väldigt fina ord ifrån domarna och de alla vara väldig jämna i sin bedömning. Väldigt fin flyt i serierna, första gången vi gör dom i vartannat på tävling, nu börjar Lazzie få glänsa i de högre rörelserna.

superglada båda två!

Efter Lazzies ritt var det dags att besikta Dokki, och även han leverade strålande känsla idag. Pampig och jag lyckades hålla oss båda lagom genom hela ritten, ibland rider jag iväg lite stort och på fart men denna gång hade vi kontroll ifrån start till mål. 70.4% fick vi och även här var domarna jämna, alltid roligt när domarna tycker lika 🙂 En fin fjärdeplacering i ett stort startfält, Grattis till min vän Emma som vann välförtjänt.

Ruskigt nära en andra placering, men vi är lika glada ändå 🙂 Något riktigt roligt var att vi fick 7or och 8or på båda piafferna, som vi har jobbat med tekniken. Heja Dokki!

Att vara iväg på meeting med sina två bästa hästar i stallet är så härligt. Det är mycket träning, och mycket arbete med företaget för att göra allt detta, det här är belöningen!

Tack Ida och Moa att ni skött allting på hemmaplan, vilket team jag har runt om mig och hästarna.

5 Kommentarer

 1. Maria den 31 jul 2020 20:22 kl 20:22

  Stort grattis Lina och teamet! Det är en fröjd att följa dig på sociala medier och du är ett föredöme, hårt arbetande och otroligt dedikerad!

  4
 2. Cornelia den 31 jul 2020 23:50 kl 23:50

  Grattis!!

 3. Amanda den 1 aug 2020 00:08 kl 00:08

  Satan så bra ni är, och så välförtjänt. Grattis!!!

 4. Anonym den 1 aug 2020 11:11 kl 11:11

  Äntligen får du och Lazzie stråla tillsammans i de högre klasserna! Blev sååå glad när jag såg att du vann klassen idag även fast jag inte känner dig. Du och Lazzie är bara så magiska tillsammans, den utstrålningen hon har är något alldeles extra!😍

 5. Elin den 1 aug 2020 13:04 kl 13:04

  Stort grattis! Glöm inte att lyfta dig själv, det är du som matchar hästarna till att bli fantastiska!

Kommentera