Vilka är vi i stallet?

Fick en kommentar om att presentera de som arbetar i stallet, så här kommer det:

Linda: Den första anställda i företaget är just Linda 😀 Hon sökte jobb här när vi gick ut med att någon behövde ta över för Elin när hon blev gravid, för även om Elin jobbade heltid på annat ställe så har hon alltid hjälpt mig innan och efter arbetet samt alla lediga helger. Och det var tur att Linda började i februari för redan 3 mars kom Nova & Matteo. Linda är väldigt plikttrogen, är sällan sjuk, tycker mycket om hästarna och de gillar henne. Sedan är Linda väldigt flexibel och ställer upp mycket när det blir snabba förändringar med schemat. Hon har med sig sin ponny Humle och de har gjort en väldig utveckling som ekipage, superkul

Moa: Först tränade Moa för Elin, sedan tog jag över alla Elins lektioner och då fick jag även Moa 👋🏻 Även om det regnar på tvären och det mesta går trögt så är Moa alltid glad. Ser vad som behöver göras och hugger i. Hon har med sig sin foderhäst Fiona som är ett sto på 6 år som hon har gjort ett väldigt bra arbete med, de har debuterar LA förra helgen och vann den klassen. Fiona ska flytta hit första oktober då Moa börjar här på heltid.

Dan: Vi hyr in honom ifrån pappa företag några timmar varje förmiddag på vardagarna. Dan är en klippa i vårt stall, han sköter all mockning, fyller på foder och hjälper oss med det mesta.

Kommentera