Viktigaste personen i stallet

Typiskt sĂ„ blev vĂ„r klippa och viktigaste personen (som elin sĂ€ger 😂) Dan sjukskriven och borta ifrĂ„n stallet ett tag (ingen jobbrelaterad olycka) vi vet ju sĂ„klart hur viktig Dan Ă€r i stallet för oss, men det blev ett riktigt uppvaknande idag dĂ„ vi inte var förberedda pĂ„ det.

Linda Àr ledig idag och imorgon inför hennes jobbhelg. SÄ jag och Moa har kÀmpat pÄ idag, och vi hann med bra pÄ förmiddagen med att mocka bÄda stallen och att jag skulle rida ett gÀng innan lunch. Vi har tur med bra vÀder och det ger alltid mera energi samt mindre smutsiga hÀstar att ta hand om haha

Diddi har vi tagit hjÀlp med första uppsittningarna pÄ, Anna och Anna jobbar med unghÀstar bara 5 min hÀrifrÄn. Och hjÀlpen tar vi för att jag Àr inte bra pÄ första steget och jag vill försöka undvika att flyga av och bli borta pga benbrott eller nÄgot som sÄklart ökar med yngre hÀstar.

Jag sjĂ€lv har en annan unghĂ€st som gjort stora framsteg hĂ€r hemma i trĂ€ningen, nĂ€mligen Fortis som Ă€r 3 Ă„r och sĂ„ stor! Är sĂ„ imponerad över hans egna naturliga balans som han har i den storleken. Tror han Ă€r den största hĂ€sten jag har ridit faktiskt.

Fortis

3 Kommentarer

 1. Amanda den 16 okt 2020 08:21 kl 08:21

  Hur hög Ă€r han? 😍

  2
  • theresa den 20 okt 2020 16:53 kl 16:53

   Hej, jag Àr Theresa Williams Efter att ha varit i förhÄllande med Anderson i flera Är, slöt han med mig, jag gjorde allt för att fÄ honom tillbaka men allt var förgÀves, jag ville ha honom tillbaka sÄ mycket pÄ grund av den kÀrlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vÀgrade. Jag förklarade mitt problem för min vÀn och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjÀlpa mig att ge en trollformel för att fÄ tillbaka honom men jag Àr den typen som aldrig trodde pÄ trollformler, jag hade inget annat val Àn att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var nÄgot problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att ÄtervÀnda till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev sÄ förvÄnad, jag svarade pÄ samtalet och allt han sa var att han var sÄ ledsen för allt som hÀnde att han ville att jag skulle ÄtervÀnda till honom, att han Àlskar mig sÄ mycket. Jag var sÄ glad och gick till honom. Det var sÄ vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag kÀnner som har ett förhÄllandeproblem, jag skulle vara till hjÀlp för en sÄdan person genom att hÀnvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjÀlpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjÀlp i ditt förhÄllande eller nÄgot annat Àrende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kÀrleksformer
   3) Stoppa skilsmÀssa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad pÄ ditt kontor
   9) vill tillfredsstÀlla din Àlskare
   10) Lotteri
   Kontakta den hÀr stora mannen om du har nÄgra problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com} 2. Lotta den 16 okt 2020 21:02 kl 21:02

  Av mina har de största varit enklast i inridningen. Konstigt nog har de koll pÄ sin stora kropp. Dessutom ofta lite lÄngsammare vid eventuella reaktioner sÄ lite lÀttare att hantera frÄn ryggen. De mindre och kortare upplever jag mÄnga gÄnger som vingligare och mer explosiva

Kommentera