Vikarie

DĂ„ Moa Ă€r sjuk denna helg sĂ„ har Jonathan fĂ„tt Ă€ran att hoppa in som vikarie hĂ€r i stallet 😂 Han klarar det galant, hjĂ€lper mig ta ut hĂ€star till hagarna och fixa stallen tillsammans med mig, men trĂ€na hĂ€starna sköter jag dock sjĂ€lv hehe.

Idag har jag haft lektion för Ebba/Chakira och Linnea/Fabbe och Elin hjÀlpte Alice/Bobbo sÄ tvÄ hÀstar i stallet blev trÀnade av sina Àgare och Bobbo red Alice som Àr familjemedlem med Elins sambo. MÄste höja Bobbo hÀr i bloggen, han Àr vÀldigt lydig med övergÄngarna, lyssnar lÀtt tillbaka och fattar galopp som en lite klocka pÄ hjÀlpen, ett kap som barnponny, heja Bobbo

Imorgon kommer en ny tre Äring till stallet som ska stÄ hÀr i trÀning och försÀljning. Ha koll pÄ min instagram ni som letar unghÀst.

Linda och Moa som hjĂ€lpte till att fixa Bobbos box inför Agnes födelsedag nĂ€r vi skulle överraska henne med en ponny i stallet 🙂

2 Kommentarer

 1. Matilda den 7 dec 2020 11:41 kl 11:41

  Hej Lina. Jag tycker att du Àr en fantastisk ryttare och företagare. Jag undrar om du skulle vilja skriv pÄ bloggen om hur en vanlig dag hemma i stallet ser ut för dig och dina anstÀllad.
  FortsÀtt gör din grej!

  1
  • Lina Dolk den 7 dec 2020 15:21 kl 15:21

   Tack snĂ€lla! Kommer ett inlĂ€gg 👍Kommentera