Vi är redo!

Vi är redo för start imorgon! Som alltid reser Dokki som en stjärna, han är så duktig att ha med på långa resor. Ja även korta också haha.

Han är så nöjd att få vara iväg på denna tävling, han spanar in omgivningen nyfiket och med spetsande öron hela tiden samtidigt som han är lugn.

Vi har gjort vetcheck som han sprang igenom plättlätt. Man får ändå vara extra glad att en häst i 18 års ålder med lång resa ändå kan springa upp så här enkelt. Sedan tränade vi på banan och jag valde att endast ta ett kort pass. Han var pigg och kändes mjuk så vi nöjde oss där. Vi är 15 st i klassen, tre svenskar då även Elin Mattsson och Evelina Söderström är här. Ekipage ifrån Finland, Belgien, Frankrike, Danmark och Holland ska vi tävla emot, rolig med så många ryttare ifrån olika länder. Holländarna såg som vanligt vassa ut på träningen idag, hoppades nästan att det var seniorer jag såg haha.
Jag har även spanat in världsryttare som Edward Gal och Adelinde Cornelissen som starter två hästar var i GP. Vilken härlig inspirations tävling detta är, ska suga in så mycket jag bara kan.

Det är så dålig teckning här på tävlingsplatsen så jag har klarat av träningspasset utan Kristian på telefon och ska försöka göra en bra framridning själv också.

Håll tummarna för oss imorgon !

Charlie sköter sig även han på sin första tävling utomlands!

Kommentera