Vi är igång

(Det här inlägget skulle kommit upp igår eftermiddag, men tydligen publicerade jag det inte..)

Vi är igång! Allting skönt när man gjort första start på ett mästerskap, man har väntat så länge på det hela och nu är det verkligen skarpt läge.

Vi red in oss på en andra placering i dagens klass, en helt okej ritt som vi fick 67.7% för. Jag red lite för lamt, säkrade lite väl mycket och vi kom inte riktigt upp på vår bästa nivå. Men Dokki gjorde som jag sa till honom så det är jag som får ta på mig att våga satsa lite mera på söndag när det är final. Tyvärr så hade flera U25 ryttare svårt inne på banan idag, det blåste en del och mycket att titta på så vi blir endast 5st till finalen då man behöver rida över 62% för att få rida finalen.

Grattis Elin till segern idag!

kul med fina hederspriser vi alla fick!

Seniorerna levererar riktigt bra ritter, var länge sedan det var såhär hög standard på ekipagen, kul för Sverige! Patrik på 76% och Jenna på 74% just nu.

Annars måste jag fortsätta hylla Dokki, sådan snäll häst att resa med. Sköter sig exemplariskt gällande allt!

Kommentera