Vi är igång

Igår började jag dagen med att träna Justin och sedan ha lektion för Fabbe/Linnea. For iväg på min första test om jag kommer gilla att spela golf (!) Elin ska ta golfkurs, min Jonathan spelar så tänkte att det kunde vara roligt att följa med ut på någon runda ibland. Jag har dock inte hittat någon ledig helg för att kunna gå kursen då det börjar bli fullt i kalendern när tävlingarna nu drar igång. Sedan hem och longera Dokki för att sedan göra iordning Hatti.

Jag syr alltid knopparna oavsett häst jag ska tävla , det går snabbt och de sitter stadigt. Hatti åker med transportskydd endast fram då hon sparkar bak om hon var något på bakbenen när vi åker. Hon står och små sparkar lite under resa utan skydd också men bättre än med.

Först hjälpte jag Tilde/ Cassi på deras framridning, de gjorde sedan en stadig runda och slutade på 67.6% , vi kan spänna bågen mera men en bra första runda för året. De ska ner till Åstorp om två veckor för obs-tävling.

Jag kände direkt att Hatti var på hugget under frmaridningen, pigg glad och framåt. Spelade lite tittig första minuterna men det släppte. Fick henne inte helt avslappnad och hon gjorde några spända byten på framridningen.
När vi kom in på banan så blev hon lite tittig igen, men hade bra bjudning så hon blev inte stoppig utan jag var nöjd med att hon hade bra energi.

Vi gör ett fint travprogram, en volt som blev lite dåligt fromad, sen kom problemet. Skritten! Hon blev spänd men ändå pigg framåt så skritten blev oren då vi inte hittade flytet och det kostade såklart skjortan när man blir underkänd på skritten.
Första galopp-piruetten kom hon upp med för höga språng så jag fick inte ordning på den. Annars var galoppdelen rätt bra. Vi slutade på 67% vilket ändå var bra poäng med dålig skritt och red hem segern i vår grupp.

Sist ut var Ebba som även hon startade i min grupp, de fick lite missar på banan men kommer också bli jättebra när de får mera rutin tillsammans.
Jättenyttigt att se både Tilde och Ebba på banan, det är en sak att träna hemma men att sedan få fram sitt bästa på banan är en sak.

Roligt att vara igång med Hatti igen, väldigt glad för henne i mitt stall. Det finns så mycket i denna häst som kommer bli riktigt bra med mer träning och rutin på banan.

Tack Södertälje för fina priser!

2 Kommentarer

  1. biggan den 13 mar 2022 08:23 kl 08:23

    GRATTIS!

  2. Karin den 22 jun 2022 01:59 kl 01:59

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera