Vi är i final!

Väldigt glad över att jag och Dokki red till oss en finalplats till Friends Arena på endast tre tävlingar i år. Ett mål för året var just att ta oss till finalen så det känns kul att bocka av det, och att tävla i Friends är otroligt lärorikt och superkul.

Något vi ska träna på nu innan denna final är att när jag går in i travslutorna så får jag för mycket samling mot passage och blir lite bakom skänkeln redan där. Det släppte i galoppen men det blir såklart svårt att rida ett GP program när vi tappar den naturliga bjudningen tillsammans. Förra starten hade jag för mycket energi och tappade kontrollen, denna start hade jag för mycket samling.

Missade ettorna då jag kom in helt fel, men det är inget bekymmer som vi behöver lägga så mycket energi på, utan vi gör om och gör rätt helt enkelt

Imorgon ska jag göra vetcheck hos Axel på Mälarkliniken på både Lazzie och Dokki, sedan laggar båda hästarna upp för den magiska veckan på Friends. Båda hästarna ska in på arenan på fredagen.

Dokkis ägare Anna har tagit alla bilder 😍

2 Kommentarer

  1. Hanna den 28 okt 2019 21:11 kl 21:11

    Stort grattis! Kommer från Finland till Friends på sönda, kommer du vara där då? Skulle vara så kul att få se dig rida, har följt dig så många år redan 🙂

    • Lina Dolk den 30 okt 2019 08:39 kl 08:39

      Hej! Vad roligt att du kommer till Friends. Jag rider bara på fredag 😀Kommentera