Vet check på ”mina”

Igår hade vi hästägare här till den yngre som tappat självförtroende och behövde börja om lite ifrån början, och det gick superbra. Så glad för hästen skull och ägarna. Samt väldigt nöjd med arbetet vi gjort här hemma. I slutet av veckan kommer ägaren igen och ska vara med några dagar innan de fortsätter arbetet hemma.

Det är nya hästar på ingång så fort boxarna blir lediga, två storhästar som ska säljas och en ponny. Ha koll på min instagram sen för er som letar hästar. En kommer ni känna igen och som står mig nära hjärtat ❤️ Redan imorgon kommer första.

Jag har bokat vetcheck för Dokki , Hatti och Justin. Jag kollar Dokki ungefär två gånger om året, och Hatti har aldrig gjort en koll faktiskt, så det är verkligen hög tid. Nu när hon tagit ett kliv framåt i utbildning och går mera så vill jag börja kolla upp henne också. Justin vill jag göra en koll på också eftersom han har gjort stora förändringar med ny ryttare, ny sadel, nytt underlag, nytt träningsupplägg. Bra för Axel/Izabella att se honom nu i tidigt skede också.

3 Kommentarer

 1. Matilda den 15 feb 2021 10:43 kl 10:43

  Vad har du får träns till Justin?

  • Lina Dolk den 15 feb 2021 12:16 kl 12:16

   Just nu lånar han Fabbe träna, hans nya kommer närsomhelst 🙂 2. Emma den 15 feb 2021 18:51 kl 18:51

  Såg du Catherine Dufours Instastory idag? Hon har provat eluppvärmda kläder i kylan. Tänkte direkt på dig och dina köldskador.

Kommentera