Veckan som kommer

Istället för att mocka klart hagarna ikväll så åkte jag över till Elin & Daniel för att laga middag åt dom och hjälpa till med Nova & Matteo så de hann med lite annat, de har händerna fulla kan jag lova 😂 Det var väldigt uppskattat ifrån dom. Sedan har jag och Elin planerat HELA sommaren med ledighet och vilka som jobbar, så skönt!

I veckan kommer jag och Kristian skifta hästarna med varandra. Han ska träna Laxen ett tag, och jag ska träna en av hans hästar i stallet. Spännande och roligt att hjälpa varandra, är alltid hedrande när Kristian litar så mycket på mig.

Sune ska hämtas hem på torsdag, Amir hämtas hem på tisdag och båda dessa unga killar ska köras på bete till min Hovalagare Ida som bor här i Sparreholm. Kul att ha dom nära mig så jag kan hälsa på och kolla till dom.
Julia gör sin sista praktikvecka, så även denna vecka är vi en till i stallet vilket är väldigt tacksamt!

Idag har jag haft hela 3 olika hästägare här i stallet och hälsat på sina hästar. Leos ägare, Fabbe & Fionas ägare och Dokki & Tossans ägare.

Dokki och Tossan

Kommentera