Veckan

Måndag: Idag började en ny tjej sin praktikperiod i mitt stall som ska vara i 3 veckor, Debora med sin ponny är med oss. Nästa vecka kommer det en till tjej som stannar i 2 veckor.  Har tränat hästarna på hemmaplan hela dagen, Liane kom även över med hennes häst som jag red. Jag kommer träna hennes häst och får då även såklart hjälp av Liane, perfekt med andra ord. Jätteglad att ha en till häst att träna lite piaff och passage på, nästa träning blir på onsdag.

Tisdag: Träna här på hemmaplan, Ida kommer och slår på tappskor på två unghästar

Onsdag: Träna på hemmaplan, Liane kommer med sin häst, lektion på kvällen

Torsdag: KVK träning med Lazzie och Dokki för Kristian

Fredag: KVK träning med Dokki och lämna tillbaka underbara Safir som Agnes fått låna av Ågesta Ridskola då ridskolan börjar igen.

Lördag: Tävla Lazzie i Gripen, PSG! Efteranmälde mig nu ikväll, superkul!

Söndag: Träna hemma på förmiddagen sedan följa med en elev för att provrida en ponny

Denna vecka har killen som hjälper oss i stallet med mockning och höpåsar semester igen, så mer stalljobb men det går bra denna vecka då det inte är fullt ännu.

Hästar i stallet: Lazzie, Dokki, Hedda, Lazzie, Laxen, Latino, Amir, Tino, en ny ponny som ska presenteras här i veckan (till salu) Flickan (till salu) Safir och praktikantens ponny

2 Kommentarer

  1. matilda den 5 aug 2019 22:24 kl 22:24

    Kommer du tävla den hästen också?

  2. Mari den 6 aug 2019 15:38 kl 15:38

    Åh vad roligt att du får en till häst att träna, och vilken fjäder i hatten att bli utvald att få träna Lianes häst. Grattis 🙂

Kommentera