Veckan

Äntligen träningsvecka på gång, har inte tränat på flera veckor för tränare. Och denna vecka blir det en massa lektioner , Hallelueja!

Måndag: Återbesök hos Axel, håll tummarna igen det hjälpte ju senast. Har två lektioner på kvällen

Tisdag: KVK träning med Hatti och Laxen, Linda som gör praktik här är med hela dagen. Har två lektioner på kvällen

Onsdag: Rider tidigt hemma, sedan iväg på träning med Plantskolan på Lasätter för Liane, det blir Latino som ska få äran att följa med. Lazzie ska ännu inte tränas två hårda pass dagarna efter varandra så då väljer jag att kunna vara med två dagar med Latino istället. Lazzie är anmäld till sin första tävling för året, helt galet att vi inte startat ännu! Vi var anmälda till några tidigare på året men då ställdes de in pga smittan, sedan valde jag att vänta med tävlings debut och sen lite vila på det, men nu så! Alltid mer motiverande att träna extra bra när det finns en tävling i siktet.

Torsdag: Plantskolan , har tre lektioner på kvällen sedan

Fredag: Kristian med hela hans familj kommer hem hit och jag ska träna Dokki (skritt-pass) Lazzie, Laxen och Hatti SÅÅÅ kul!

Lördag: hjälpa elever på tävling i Gnesta. Ska sedan till Sthlm för att se Alice och Biancas livepodd som den influncern jag är ?? Tänk att kunna ta ut Biancas pris för marknadsföring då hade allting varit lättare. Coolt hur sociala medier fungerar just nu, imponerad av de som lyckas så stort.

Söndag: ledig förmiddag, sedan har jag två st lektioner och ska rida på eftermiddagen.

Fina Totte!

4 Kommentarer

 1. Alexandra den 19 maj 2019 22:56 kl 22:56

  Jag hade hellre lyssnat på en podd med dig än Bianca ??!

  3
 2. Anonym den 20 maj 2019 06:12 kl 06:12

  Du är den absolut roligast att följa både på blogg och insta! Hoppas verkligen ni kan få till så Elin också kan jobba heltid i företaget, tyckte du fick många bra förslag i det inlägget.
  Håller alla tummar för er idag på kliniken!

 3. Ellen - tävlingsryttare den 20 maj 2019 09:27 kl 09:27

  Fullspäckad vecka som vanligt. Hoppas att den blir bra, så roligt att följa dig!

 4. SB den 21 maj 2019 15:48 kl 15:48

  Hur gick återbesöket? ?

Kommentera