Veckan

Idag började jag veckan med att vara i Hölö på Mälarkliniken, Hatti hade återbesök och det gick bra! Inför nästa besök ska hon vara igång mera sedan är det förhoppningsvis bara att köra på igen. Längtar att vara i full träning med henne, min fina Hatti.

Hemma så har hästarna haft Linda Fång Söderberg för att känna igenom dom muskulärt och även lasra. Känns så skönt att ha dessa avstämningar med Linda. Justin blev även vaccinerad idag.

På torsdag fyller jag år så då ska jag faktiskt bara jobba till klockan 16 för att sedan göra middag till familjen/släkten. Händer aldrig nästan att jag hinner äta med familjen som äter tidigt för barnens skull. 24 år!
Hästen som har hovböld ska in till Mälarkliniken för att se över den. Håll tummarna att det ser bra ut. Att jag skriver ”hästen” är för att jag inte vill skriva ut andras hästar här i bloggen. Mina egna får ni följa med på allting 🙂

Fredag är det KVK träning med Justin.

Jag blev tvingad av Elin idag att leta reda på alla kvitton/och betalda fakturor som jag har betalat ifrån mobilen för juli och augusti. Jösses, det var kämpigt att leta rätt på allt, jag kanske inte är den mest ordningsamma där..men jag lyckades. Elin skulle behöva vara anställd på heltid för att rodda allting runtomkring, men efter fått ett härlig faktura av kära Skatteverket på över 100.000 kr som ska in på skatten så känner jag att det är låååångt kvar tills jag kan anställa henne tyvärr. Tur Elin ställer upp ändå även om jag hade behövt mera hjälp.

Utöver det ovan så ska självklart alla hästar tränas och elever tränar på ordentligt 💪🏻

1 Kommentar

  1. Elvira den 23 sep 2021 11:46 kl 11:46

    Hur blir Justin när han blir het? Reagerar han på omgivningen också?

Kommentera