Veckan

Jag började gårdagen med ett jobbpass ifrån 07-21:30, efter tävlingsdagar är det alltid mycket att rodda med, packa ur, tvätta, få allt i ordning igen.

Igår, måndag: Städade ordentligt i sadelkammaren och fikarummet. Red tre hästar och hade massa mejl att svara på och efter insläppet körde jag en häst till Sigtuna som ska operaras imorgon.

Idag, Tisdag: Träna hästar, synundersökning inför c-kort, Hämta hem Diddi och lektioner på kvällen

Onsdag: Träna på hemmaplan + lektioner

Torsdag: träna på hemmaplan + lektioner

Fredag: Träna på hemmaplan + lektioner

Lördag: Träna på hemmaplan + lektioner

Söndag: Clinic i Köping, tror att jag ska ta med mig Lazzie dit för att visa mitt upplägg i ridningen.

Vi ska måla foderdelen och där vi hänger upp täcken, det bör vi göra denna vecka då stallet är tvättat av tjejerna och Dan i fredags. Får se om vi hinner med det annars nästa vecka. Då kommer även Julia hit och har praktik så vi är en till i stallet då. Julia har varit här många gånger så det blir en riktigt bra tillgång för vår del 😀

I veckan kommer underlaget till ridbanan, så nu får jag ändå skriva att det är nära att kunna rida där. Jag hoppas hinna med några härliga träningspass där innan vintern kommer. Underlaget ska dumpas på vår stallplan så det kommer vara lite smått kaos utanför stallet, men det är det värt för att få ridbanan snart klar.

2 Kommentarer

  1. Jessica den 8 sep 2020 07:04 kl 07:04

    Tack för en bra blogg, grattis till SM silvret!

    Vi ska göra en ny ridbana så det vore roligt om du ville berätta hur ni gjort eran. Med material och hur mycket det är i de olika lagren.

  2. Anonym den 8 sep 2020 12:28 kl 12:28

    Spännande det ska bli att följa Diddis inridning! Stort stort grattis till SM-silvret och SM-bronset!!! Så välförtjänt och glad för din skull! Roligt att läsa att ni anställt en till för att få loss dig mer till träningar, kliniks och ridning. Jätteroligt att följa dig och se både ditt företag utvecklas så snabbt och du med dina framgångar på tävlingsbanorna med dina fina hästar! Allt detta samtidigt som hästarnas välbefinnande prioriteras där träning blandad med uteritter, hagkompisar och riktiga gräshagar.

Kommentera