Veckan

Börjar veckan ensam i stallet, Linda har varit ledig i helgen och även idag och imorgon. Två dagar i veckan är Linda ledig och hon är väldigt flexibel och säger till vilka dagar hon önskar ledigt i förväg så kan vi sedan lägga schema efter mina tävlingar väldigt bra. Linda bor i lägenhet här i Sparreholm men har lite mindre än 1h hem, det är en stor fördel så man inte känner sig helt låst här på landet i Sparreholm när lediga dagarna kommer, finns inte alltför mycket att göra här 😂

Eftersom jag har mest unghästar i stallet så kan jag styra lite med vilka dagar flest hästar ska tränas då flera i stallet är 4 år.
Imorgon har jag provridning här hemma samt två lektioner på kvällen.
Jag rider på dagen i lugn och ro då jag valt att inte längre ha lektioner på dagtid (mer än de som redan är bokade) Blir bättre flyt och mindre stresskänsla att rida mitt gäng innan lektionerna börjar.

Är på hemmaplan hela veckan, förutom på lördag då jag ska till Enköping på eftermiddagen och hålla träningar. På söndag kommer Kristian hem till mig och håller lektioner för mig och ett gäng hästar, det ser jag fram emot!

1 Kommentar

  1. Maria den 26 feb 2020 08:07 kl 08:07

    Hur har det gått med provridningen av Lazzie? Tack för en grym blogg!!

Kommentera