Vilken härlig dag vi har haft i stallet idag, 9 hästar är tränade. Jag har haft Bea med mig hela dagen, som underlättar otroligt. Även Elin var med fram tills kl 10 innan hon åkte till sitt jobb.

Hästarna har fått gå utan täcken, vi har hunnit vårstäda lite grann och tog en lunch ute i solen. Man kan ju inte annat än vara lycklig i detta underbara vårväder.

Nya korgar till vardags skydd/lindor inköpta och invigda. Vi blev klara tidigt i stallet idag (blev bara 12 timmar haha) så jag passade på att hoppa i badkoppen hemma och efter det en promenad med hunden.

Något som stressar mig däremot är morgondagen. Jag gillar när jag har koll på läget, vilket jag inte har inför morgondagen. Det ända jag vet är att jag ska vara kl 09 på Ågesta och träna Lazzie, vi börjar där! Dan som i vanliga fall sköter stallet är sjuk så eventuellt måste stallet tas innan jag åker och tränar vilket blir väldigt tidigt. Och lilla Diddi måste in till klinik och titta till ett sår, hästarna hemma ska tränas och jag har två lektioner på kvällen. Så är det tyst här imorgon vet ni varför, hehe!

Kommentera