Vanligt hyfs

Kommentar: Hej Lina! Vilket bra poddavsnitt det blev i Barbackapodden, så kul att få höra mer om dig.
Du verkar vara en väldigt ödmjuk och genuin tjej, du ger mycket beröm till olika på ex instagram och här i bloggen. Har det alltid varit en självklarhet för dig att lyfta andra?

Svar: Hej!

Visst blev det ett bra avsnitt, kul att vara gäst i podden och Emelie och Victoria är duktiga som gör den, kul att prata minnen!Jag själv skulle inte klara av att ha en podd, mer jobb än vad man tror runt allting.

Jag har alltid grattat andra till deras framgångar eller delmål, glädjer mig åt andras framsteg för jag vet hur mycket jobb som ligger bakom. Vi är ett gäng som tränar för Kristian och är med under Team KVK, även om jag inte tränar med dom som i ett fotbollslag ex så finns man alltid där och stöttar och hejar. Kanske en hjälpande hand på tävling att fodra, hålla i häst eller ge en tröstande kram, dra av skydden på framridningen ex. Ridsporten är en ensamsport men man kan alltid finnas för varandra.

Sedan självklart så står jag mig själv närmast, jag vill såklart alltid lyckas eller nå upp till de mål jag satt. Allting handlar inte om att vinna, ibland är man väldigt nöjd att genomfört en avspänd start utan större missar och är minst lika nöjd med en placering som en seger. Man måste alltid tävla mot sig själv och sätta rimliga mål som man gärna höjer vart eftersom.

Jag försöker vara en bra förebild överallt, man säger hej till alla, ställer upp för alla om man kan. Viktigast är såklart hur man är i verkligheten och inte på instagram.

Om alla kan göra sitt bästa för att få ett bra klimat i stallet, på träning eller tävling blir allt så mycket trevligare för alla och det kostar ingenting. Vanligt hyfs kommer man långt med.

Zlatan ser lite rädd ut för den nya stora 4
åringen Jouhan 😂

Kommentera