Vågar man säga att träningen var bra?

Har flera träningar jag ligger efter att skriva om, tre träningar för Liane med Plantskolan och idag tre träningar med Dokki, Hatti och Laxen inför nästa veckas starter.

Dokki och jag var missnöjda efter förra helgen vilket jag skrev om, så idag kavlade vi upp ärmarna igen. Och gör ett riktigt bra träningspass! Vi kanske blev för heta och fick lite rampfeber på samma gång förra helgen? Vi kan detta och det känns kul att kasta oss ut i hetluften igen nästa vecka. Vi tränade på att få Dokki lite mer rund i passagen idag för att jag ska ha mer kontroll och han svarade bra på det.

Hatti blir som bäst med 20 minuters framridning, hon är lite stretig ifrån start innan hon blir riktigt bra.

Laxen behöver också 20 minuter för att spänna av ordentligt och komma till ro. Kristian tycker jag ska få upp honom mer i formen och ut med näsan vilket är helt rätt. Jag tycker det dock är lättare att rida honom när han är lite lägga och rundare, så bra att jag fick en påminnelse inför starten på onsdag. Unghästarna kommer inte göra något mer träningspass för Kristian innan deras start. Räcker med 1 pass på 3 månader verkar vi tycka 😂 senast var innan Falsterbo. Dokki ska träna på måndag igen och då lämnar jag även Lazzie kvar på Ågesta då hon ska vattenträna när jag är iväg.

Varje dag lär man sig något nytt med att arbeta med hästar. Oavsett vilken nivå vi är på

Kommentera