Vad kostar Lazzie

Fråga: Kan du säga vad Lazzie skulle säljas för om du skulle sälja henne?

Svar: Denna fråga kommer ofta, jag hymlar aldrig om priser utan när jag ska sälja hästar så skriver jag det i annonsen. Skulle jag inte göra det är det för att ägaren av någon anledning inte vill det. Men det är bara dumt för vet alla direkt vad hästen kostar så vet de om de har råd och jag svarar de som har möjlighet att köpa för den prisklassen.

Lazzie skulle säljas för 1.5 miljon kr. Jag och Elin har bestämt oss för att får vi erbjudande om det så låter vi provridning ske. Ni vet att en utländsk ryttare har provridit henne, men de letade hästar för flera miljoner och det blev inte Lazzie de valde att gå vidare med. Om de nu valde någon att köpa det vet jag faktiskt inte.

bild Elin tog imorse när vi tränade

3 Kommentarer

 1. Emelie den 6 jun 2020 18:48 kl 18:48

  Jag tycker att det är så himla fint att se att du låter henne gå i hage med kompis och faktiskt rider ut på henne (och inte bara promenerar) även fast hon är värd otroligt mycket pengar.

 2. Amanda den 6 jun 2020 20:02 kl 20:02

  Hur gör du med sadel? Har du samma til alla inkl. De som du har till försäljning? Eller har du olika eller några att byta mellan?

 3. Stella den 7 jun 2020 00:01 kl 00:01

  Väldigt bra svar! Tror många inklusive jag uppskattar din ärlighet och transparans!
  Sjukt coolt vilken resa och värdeökning Lazzie gjort

  3

Kommentera