Vad gör vi nu?

Som rubriken lyder.. vad gör vi nu när Lazzie är såld? Och vi ligger faktiskt lite lågt, tänker att jag har absolut inte har bråttom att hitta en häst, utan jag känner mer ett lugn. Jag har väldigt fina hästar att fortsätta rida, och vi ska sälja en till innan vi köper något nytt. Att dessa tuffa beslut tas är för att nu satsar vi allt vi kan. Minska ner på eget antal hästar för att gynna företaget mera, och att kunna satsa mer på min egna satsning att hitta en riktigt bra häst för framtiden.

Att jag är så lugn är för att jag är så otroligt tacksam över de fina U25 åren jag haft/har med Biggles och Dokki. Jag har lärt mig så mycket! Är evigt tacksam till deras ägare Ingrid (Biggles) och Bo & Anna (Dokki) att ni gett mig möjligheten att ta hand om era hästar ❤️

Men det är läskigt hur dyrt det är med hästar, jag kommer såklart inte kunna köpa en färdig Grand Prix häst för att jag säljer två av våra, de kostar flera miljoner om man inte köper en äldre. Och en äldre häst (14 år och över) är inte aktuellt för köp eftersom min kommande häst ska vara med mig länge.

Om vi hittar en häst i Sverige eller utomlands sedan spelar inte någon roll, utan det ska vara rätt häst för mig sedan kan det vara ett sto, valack eller hingst och vilken färg den vill.

Vi öppnar nu även upp för att hitta delägare till den jakten på den nya hästen.

3 Kommentarer

 1. Malin den 13 okt 2020 09:06 kl 09:06

  Hej

  Längesen man hörde ngt om din kille i bloggen <3 är ni ihop än?

  Kram

  • Lina Dolk den 13 okt 2020 13:13 kl 13:13

   Hej!
   Ja det är vi 🙂

   1


 2. Maria den 13 okt 2020 15:24 kl 15:24

  Kan det vara aktuellt att köpa hos Helgstrand?
  Fina hästar 😀

Kommentera