Vaccinerad

I onsdags fick jag andra sprutan för corona, jag blev dålig av första men jösses vad dåligt jag mådde igår! Ont i kroppen och illamående, jag kom inte upp ur sängen när klockan ringde, aldrig känt mig såhär dålig.

Tilde fick rida alla hästar, är väldigt glad att jag har Tilde här i stallet som rider så pass bra, så Elin gjorde iordning hästar, Tilde red och jag stod på marken och hjälpte till. Väldigt nyttigt för mig att se hästarna ifrån marken när någon annan jobbar dom.

Idag mår jag bra igen, lite ont i armen bara men det är smådetaljer om jag jämför mot igår. Egentligen hade jag tänkt ta sprutan nästan vecka när vi ska åka till Flyinge, tänkte att det var bättre jag blev lite dålig när jag endast hade två hästar att rida på tävlingen än alla här hemma. Haha såhär i efterhand är jag väldigt nöjd att jag inte gjorde så för jag hade inte kunnat rida om jag mådde som igår.

Men idag hoppar jag upp i sadeln igen👍

1 Kommentar

  1. Elida den 14 aug 2021 22:32 kl 22:32

    Hej!
    Här i region STOCKHOLM där jag vaccinerade mig(riskgrupp så det var ett sen)( så informerar dom om att dos 2 innehåller mer virus)
    Skulle tro att det var det du råkade ut för! Så ja! Vilken tur att SM inte var nu! Stort lycka till där m D! Och med att krya på Hatti och Sune!

Kommentera