Uteritter

Eftersom ridhuset genomgår en rejäl städning och målning denna helg så rids alla hästar ut, några till skogen och några till galoppbanan.
Jag och Linda och hör på detta: även Jonathan! Haha kul! Linda har världens snällaste ponny, så idag var det dags. Humle tog hand om Jonathan på bästa vis.

Efter lunch kommer en hästägare och hälsar på och följer med ut på sin häst.

Vi ska ha svart där nere som ni ser är repat av harven, kanske håller det sig snyggare då?
Även vattning av underlaget pågår just nu, mitt underlag blir lite för löst så det behöver binda sig lite mera, vattning hjälper till med det.

vi kör på samma ljusa gråa nyans, ser flammigt ut då det inte torkat när bilden togs

Tack till Daniel och Jonathan som hjälpte mig och Linda med ridhuset. Det finns någon som har lika mycket färg på sina kläder som väggarna fått 😉 host Linda

Bilder kommer såklart när allting är klart, men nu är vi mer än halvvägs.

1 Kommentar

 1. Theresa den 18 maj 2020 16:46 kl 16:46

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera