Ute dygnet runt

Idag tränade jag och Justin för Kristian via Skype, valde att stanna hemma idag eftersom jag varit iväg både måndag och tisdag med hästar kände jag att det inte var rimligt att åka iväg även idag. Men då är det tur att det går att träna via dagens teknik som ändå är rätt fantastisk, MEN inte lika bra som att vara på plats.

Jag har själv elever via länk, och jag tycker det är ett bra komplement även om det inte är lika lätt för tränaren att se de små avgörande detaljerna som man vill gotta ner sig med. Det går inte zoma så pass bra som önskas. Min filmare får alltid stå i mitten på banan för att få till det så bra som möjligt.

Vi har några hästar ute dygnet runt nu, bland annat Hatti och Justin. Härligt! Dock lite väl mycket mygg på kvällarna, men man kan inte få allt. Hatti går ute dygnet runt då hon har vilovecka helt, hon har semester innan uppladdningen till Falsterbo startar, och Justin är ute för att göra av med så mycket energi som möjligt på egen hand.

Direkt efter ritten diskuterar vi det som var bra och det som behöver förbättras. Tina som är förbundskapten är väldigt bra tycker jag, allting ett bra stöd och kommer med input vi behöver tänka på. Nästa tävling för Dokkis del blir på NM i Finland. Vi har inte tävlat Nordiska tillsammans förut så det blir kul! Jag har ridit honom på EM för YR, men har haft äran att tävla Jullan, Biggles och Oj Oj på NM tidigare.

5 Kommentarer

 1. Sofia Lindström den 9 jun 2021 20:05 kl 20:05

  Hur gör du med Justin innan ridning om han går ute dygnet runt? Får han komma in och ”vila” lite i boxen innan du rider eller hur gör du kring det?
  Har själv ett riktigt energiknippe som jag funderar på att ha ute dygnet runt!

  • linn den 10 jun 2021 14:25 kl 14:25

   håller med ..super dygnet runt ute ..lunare häst  • Lina Dolk den 11 jun 2021 13:04 kl 13:04

   Han får komma in och äta och vila en stund, vi tar in vid 7:30 och jag rider honom oftast vid 10 tiden 🙂 2. Mamma Musse den 9 jun 2021 21:37 kl 21:37

  Jullan då? Du vann NM guld på henne

  2
  • Lina Dolk den 11 jun 2021 13:03 kl 13:03

   Det har du helt rätt i !

   1


Kommentera