Ute alla dagar året om

Mina hästar är rätt tåliga med väderlekarna, de ska självklart ut i ur och skur året om, jag vill att de ska se annat än boxväggarna, men en dag som denna när snön blandat med regn blåser i sidled så kan jag tänka mig att det blir lite kortare dag i hagen hehe.

Vi håller på att bestämma oss om att flytta Amir till en anläggning bara 5 km hemifrån så han kan stå på lösdrift maj-september för mer rörelse och lite mer aktivitet i hagen med ungdomar än vad han får nu. Det är en skaderisk men samtidigt så ger det väldigt mycket för framtiden genom att gå på lösdrift i ung ålder. Perfekt innan det är dags att rida innan Amir i september sedan. Jag har sagt att jag hela tiden ska redovisa prisbilden på honom, och vi tjänar såklart mer på att flytta Amir till lösdrift och under den tiden ta in en träningshäst.  Nehepp, alla hästar som ska ut är ute, tre kvar inne som jag ska rida nu på morgonen, första hästen är ryktad och redo att ridas, hörs ikväll!

Fina Kurre, saknar verkligen honom såklart. Fick frågan om hur det går med tvisten, just nu ligger allt på is. Jag har nog förlorat mina 500.000 kr , det är verkligen skit, men större förlust att förlora en sådan fin lovande häst, vi klickade verkligen.

4 Kommentarer

 1. Kristin den 13 mar 2019 13:04 kl 13:04

  Ja fy snöblandat regn på tvären är verkligen det hästarna gillar minst alltså, vi människor med iofs.
  Usch vad tråkigt med tvisten, hur fasen kan det bli så illa att man står både utan häst och ersättning. Får en verkligen att tänka till.

  1
 2. Maria den 13 mar 2019 15:34 kl 15:34

  Bra tankar. Tack för superbra texter och bilder av din vardag.
  Alltid ett måste att kolla din blogg & instagram.

 3. Ida den 15 mar 2019 15:49 kl 15:49

  Hur tänker du kring försäkringar på era hästar?

 4. Åsa den 17 mar 2019 17:15 kl 17:15

  Fina Kurre! Saknar också honom. Så tråkigt att det gick som det gick!

Kommentera