Uppladdningen

Fråga: Hur ser upplägget med laxen inför Falsterbo?

Svar: I fredags släppte vi Laxen och Latino på bete och de båda ska få vila hela denna vecka som kommer och sedan sättas igång igen nästa måndag.

Väldigt svårt hur vi ska göra faktiskt, de bästa fyraåringarna som varit på kvalen har varit väldigt väl framme och visat upp sig riktigt bra. Jag förstår inte riktigt hur de redan har kommit så långt, en annan kämpar med rakriktningen ?

Planen är att konditionsträna på galoppbanan, träna mer på att reglera sprången och leka med samlingen. Ska även planera in träningspass för Kristian för att få mer hjälp av honom för att träna rätt. Behöver åka iväg och miljöträna honom också, ska försöka hitta några platser för att göra honom lite mer trygg på nya platser.

Kommer åka ner på måndagen och hoppas vi får komma in på banan redan då för att visa i lugn och ro. Sedan visa igen på tisdagen innan start på onsdag.

Har frågat en vän om boxplats i

Höllviken så Laxen slipper tältstall i värmen och får komma iväg ifrån tävlingsplatsen. Det är väldigt stort för en 4 åring att vara på Falsterbo så vi vill göra så bra vi kan det för honom.

Kommentera