Uppladdning

Idag har jag varit på Ågesta och tränat för Kristian med Dokki, ska även dit på torsdag och träna, härligt det är att trappa upp träningen mot en tävling, hela ens fokus blir ännu mer på sin spets!
Jag såg även Nina R träna sin nya fina unghäst, riktigt läcker!

Så mycket roligt jag får vara med om tackvare hästarna, är så glad över hela min resa! Alltifrån de internationella tävlingarna som började på Oj Oj till stor tävlingarna i Aachen som var wow delux (nyper mig i armen fortfarande för att veta att jag tävlat där två år!)

Man behöver dessa stunder som sporrar och motiverar lite extra, för vi alla får bakslag på vägen, det här liksom till tyvärr.
Se alla ryttare som blir av med sina topphästar för att hästägarna säljer, eller sätter dom hos ännu bättre ryttare. Att ständigt börja om igen. Men utan hästägare så är många av alla oss ryttare ingenting.

Jag har börjat jobba med den nya 3 åringen som kommer i träning, ser väldigt fin ut. Ska bli roligt att jobba vidare.

Lovisa och Cicci jobbar fortfarande på väldigt bra i stallet, härligt gäng vi är! Även deras hästar är roligt att se framstegen med.

2 Kommentarer

 1. Maja den 14 nov 2019 14:27 kl 14:27

  Hej Lina!
  Jag har en fyraåring som jag skulle behöva ett tips till.
  Det är så att hon håller på att vänjas in med att jag sitter ner i traven. Dock är hon ganska skumpig i traven vilket leder till spänning hos mig och vidare till henne. Vad har du för tips för att kunna underlätta nedsittningen så jag inte ”skumpar” så mycket?

  • Lina Dolk den 14 nov 2019 20:03 kl 20:03

   Hej! Jag sitter ner bara några få meter i början på de yngre hästarna för att sedan hela tiden öka på mer och mer, då hittar hästarna balansen och bärigheten på ett bra sätt. På det sättet hittar man varandra också. Sitstränar gör jag bara på de äldre hästarna 🙂Kommentera