Uppladdning

På söndag är det final i LiveArena Dressage Power, så idag red jag och Dokki igenom vår kür här på hemmaplan. Och det kändes faktiskt riktigt bra, allt flöt på bra och vi hade jättekul, ni vet när man hinner med, lyssnar in musiken, kan ha kontroll hela tiden. Hur ofta händer det i Grand Prix? Typiskt det inte var tävling idag 😂 Jag och Elin åker med Dokki på söndag, han behöver inte stallas upp för att visa banan när det är så nära. Så imorgon är det lätt jogging här hemma istället samt att han hinner gå ut i hagen innan starten på söndag också.

Sen har jag tränat de andra samt haft lektioner för gänget i stallet på deras hästar: Humle, Chakira och Fiffi.

Tråkiga nyheter att Lövsta future challange måste ställa in finalen, corona sätter stopp för det hela. Jag är i lite två delar där, kommer endast finalister och varsin medhjälpare är vi väldigt få på plats. Dessutom framridning i ett ridhus och tävling i det andra.. mjaa kan nog tycka vi kunde fått gjort detta. Nu blir det final nästa år samtidigt som kvalen börjar igen. Men pandemin styr såklart.

Elin tog bild på Fiffi och Diddi idag, hur söta är dom inte? Ständigt bredvid varandra, känns som Fiffi tar hand om Diddi

1 Kommentar

  1. Sally den 15 nov 2020 03:23 kl 03:23

    Kanske är pandemin en bluff? Jag undrar också.

    1

Kommentera