Idag blev det en lång arbetsdag, jag kom hem klockan 21 då jag hade lektioner till 19:45 och sedan kontoret direkt efter. Det som är bra att ha en pojkvän som arbetar skift är att han ibland jobbar natt så jag har ingen som sitter och väntar på mig 😂 han får iof vänta rätt ofta annars.. jag har en väldigt snäll och förstående pojkvän som tur är.

Lite uppdatering ifrån ungdomarna här hemma:

Diddi 2.5 år: Är väldigt glad över hur duktig Diddi är med att sadla, tränsa och longera. Hon lyssnar väldigt bra på rösten vid övergångarna och det har jag lärt mig är viktigt innan uppsittning. Nästa steg är att sätta på tömmarna för att få henne förstå lite styrning, vi har just nu grimma över tränset och inga tyglar.

Vi är alltid två när vi jobbar henne för att hantera det hela bra och säkert.

Tossan 3 är: Är nu igång efter vila, och hennes vila gjorde henne väldigt gott. Det märks verkligen hur hon har landat i allting och är inte alls avvaktande eller lite spänd med ryttare längre. Vila är magi ibland, speciellt på dessa yngre hästar, viktigt att planera in den bra. Kul att komma igång igen med denna stora kloka häst.

Sune körde Moa och Linda till lösdriften och Pumpan har åkt hem idag efter en månads träning. Idag kom den nya 6 åringen som är till salu, samt att vi väntar in en 3åring som ska komma nästa vecka på lite utbildning i två månader.

Linda har idag tagit BE körkortet, grattis Linda, bra jobbat👏

Imorgon ska tre hästar till Mälarkliniken, En återbesök efter operation, en koll då den känns lite diffust knackig, svårt att sätta fingret på och sedan Dokki som ska göra sin vetcheck. Jag kollar honom en gång i halvåret. Utöver träning av hästarna så har jag provridning här hemma på en av mina hästar innan kvällens lektioner börjar. Full fart kommer det vara imorgon 😀

Kommentera