Det har nu kommit ut att ungdomar och barn ska få börja tävlandet igen med start i juni, vi äldre har ännu inte fått några besked hur länge tävlingarna stängs för oss. Jag har full förståelse för att tävlingarna är helt stängda nu, dels för smittspridningen och att inte belasta sjukvården mera för ev skador vid tävlingar.

För även om vi tränar på hemma så är det en annan sak att åka med unghästarna till en tävlingsplats där de kanske blir lite spända och rädda för saker, även om jag (peppar peppar) aldrig behövt sjukvård vid tävling.

Dock är det konstigt att ungdomar/barn ska få tävla med tanke på varför tävlingarna hålls stoppade just nu på flera plan.

Lazzie och Dokki missar sina tävlingar och det är väldigt tråkigt, men jag har flera år kvar med dom försöker jag finna ett lugn i, även om EM satsningen med Dokki inte lär bli av då andra länder har hårdare regler än oss i Sverige, tror alla mästerskap internationellt ställs in. Jag behöver ju även kvala till EM samt bli uttagen. Jag har väldigt svårt att se att Falsterbo blir av, alldeles för mycket publik för att kunna genomföra även om de skulle skjuta upp det hela några veckor. Världens bästa tävlingsplats- Aachen är inställd redan. Nyper mig fortfarande i armen att jag har tävlat där två gånger, mäktigt och en dröm att få tävla där igen finns.

Undra på om priset på hästarna kommer sjunka nu? Priset på en häst höjs ju mera med framgångarna den har gjort på tävling. Ex Laxen som gått finalen både på Breeders och Falsterbo hade vi svart på vitt att så bra är han, skulle vi skriva en annons nu ”är startklar för 5års klasserna och tränas mot finalerna”

Dokki tar det lugnt i hagen och känner ingen stress att skynda ut på tävling ser det ut som 😂

42 Kommentarer

 1. Karro den 26 apr 2020 08:08 kl 08:08

  Tycker också att det är jättemärkligt att barn och unga nu får tävla! Nu har jag ingen statistik utan talar bara av egen erfarenhet, men det känns ju som om det är på hopptävlingar för ponny som allra flest olyckor inträffar.. Dessutom kan man fråga sig vilken klubb som kommer att vara intresserad av att anordna tävlingar när man måste begränsa antalet startande och därmed inte drar in särskilt mycket pengar på att arrangera.

  1
  • Malena den 27 apr 2020 23:47 kl 23:47

   I travet är det tvärtom. Stora travet kör, men ponnytravet är pausat…  • Theresa den 28 apr 2020 16:16 kl 16:16

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}  • Alma Schmitz den 28 sep 2020 14:42 kl 14:42

   Vel hva kan jeg si..min eks-ektemann lurte på meg flere ganger i ekteskapet vårt. Ville jeg bare hatt mer smerte ved å sitte rundt? NEI !, jeg kontaktet en hacker for å hjelpe meg med å finne ut alt han gjemmer på telefonen sin, dette er hackers e-post: “JAMIEHACKING99 @ Gmail. Com ”Hvis du også trenger hjelp, så kontakt ham..

   4


 2. X den 26 apr 2020 12:52 kl 12:52

  Barn och ungdomar får tävla för det är viktigt att folkhälsan upprätthålls. Speciellt idag när vi har en sjukdom där riskgrupper är folk med fetma, högt blodtryck, diabetes och andra sjukdomar förknippade med dålig hälsa. Barn och ungdomar ska därför uppmuntras att röra på sig.

  1
  • Karro den 26 apr 2020 16:59 kl 16:59

   Fast barn kan väl röra på sig utan att tävla i en förhållandevis riskfylld sport?

   8


  • Anette den 26 apr 2020 17:58 kl 17:58

   Så man ska bibehålla folkhälsan genom att riskera ytterligare spridning av ett dödligt virus…? Nej, det där argumentet håller inte. Och man behöver absolut inte tävla för att röra på sig. Mer motion att träna i så fall.

   2


  • Allvar den 26 apr 2020 19:25 kl 19:25

   FHM fattar uppenbarligen inte hur ridsport fungerar och att alla ungar drar med sig minst en vuxen. Hur ska de annars ta sig till tävlingen? Att låta barn och ungdomar tävla kommer leda till mer smittspridning än att låta vuxna göra det pga att de måste ha med sig medhjälpare och de yngsta förstår heller inte allvaret i distancering. Dessutom är det bara en hobby, om något borde tillåtas är det elittävlingar för vuxna som faktisk lever av att tävla. Tävlingar för barn är helt onödigt. Det krävs även massa funktionärer och man reser ofta ur sin egen region. Nej, det borde vara totalstopp för alla åldrar! Att ungar ska behöva få tävla för att inte lägga av och bli feta är det dummaste jag hört, vill de inte rida och träna hemma om de inte får tävla förtjänar de inte att ha någon ponny. Ärligt talat, vi försöker få kontroll på en pandemi som redan kostat tusentals människor livet! Det kan vara din mormor, syster eller pappa som dör. Tävla kan man göra sen.

   9


  • X den 27 apr 2020 09:51 kl 09:51

   Det är inte FHM som bestämt att barn och ungdomar får tävla. Det är Ridsportsförbundet. FHM har sagt att tävlingar för barn och ungdomar kan fortgå men det är upp till varje förbund att bedöma om det går genom att följa riktlinjerna. Tex basketförbundet har inte några tävlingar för de bedömer att de inte kan upprätthålla riktlinjerna. Skyll inte på FHM. Skyll på Ridsportsförbundet.

   1


 3. Linnea den 26 apr 2020 14:29 kl 14:29

  Håller inte med om att vuxna borde få tävla bara för att barn nu får göra det. Det är redan ett stort problem för folkhälsan att ungdomar rör sig för lite. Dock funderar jag lite … slutar ungdomar att rida för att de inte kan tävla? Man måste ju fortfarande hålla igång hästen? I andra idrotter kan jag tänka mig att lag etc “dör ut” om matcherna upphör.

  3
 4. M den 26 apr 2020 21:59 kl 21:59

  TYCKER DET ÄR HELT GALET. Visserligen är barn inte i riskgrupp, men smittan kan ju fortfarande spridas? Och där är ju inte bara barn på tävlingsplatsen utan också föräldrar, funktionärer, domare osv osv…

  Absolut, barn och unga ska röra på sig. Men det gör man på hemmaplan minst lika bra.
  Men men, ingen lär väl ta det på riktigt allvar förrän man mister en anhörig i Covid-19 🙃

  1
 5. Marie den 26 apr 2020 22:09 kl 22:09

  Jag skulle säga att det är högst troligt att det där inte kommer att förändra så mycket i praktiken. Hur många tävlingsarrangörer kan betala funktionärer och övriga kringkostnader för 25 ekipage? Hopptävlingar kommer definitivt att vara svårt då både banbyggare, överdomare och hoppdomare ska avlönas.

 6. Johanna den 29 apr 2020 10:46 kl 10:46

  Man försöker ju hålla uppe all sport/idrott för barn och ungdomar. Det har säkert med både psykisk och fysisk hälsa att göra. Förutom att för lite rörelse är ett problem är det nog också viktigt att barn får känna någon form av normalitet. De hanterar redan både krisen och sina föräldrars reaktioner på krisen vilket måste vara väldigt jobbigt. Speciellt inom ridsporten är det ju enkelt att hålla avstånd!

  Det hade ju varit jättekonstigt om knattarna fick spela fotboll men ridningen inte fick fortgå. Det är ju redan orättvist mellan sporterna så för en gångs skull kan man ju glädjas åt att de ”likställs” inom något område. 🙂

  Men förstås extremt tråkigt för dig och andra i din situation som inte bara nöjestävlar. Tycker du är fantastisk. Alltid så öppen och varm. Tack!

 7. Jehonna den 26 maj 2020 01:22 kl 01:22

  Jag är Jehonna Bekteshi från Stockholm, jag är en läkare som arbetar på Stockholm Healthcare-anläggningen. Jag tror att vittnesbörd är verkliga liv bevisar mäktiga bra verk i verkligheten som gör människor lyckliga och hitta fred i äktenskapet förhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag mycket glad att dela mitt vittnesmål här för alla att läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtroll för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail). com)
  Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 8. Jehona den 5 jun 2020 14:46 kl 14:46

  Hej vänner, jag talar uppriktigt … det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid. Här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer tillbaka till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; …
  https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscriber
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

 9. Lara den 18 jun 2020 10:32 kl 10:32

  Jag heter Lara Ortis och jag vill tacka doktor Isikolo, en väldigt kraftfull stavmästare som hjälper mig att föra tillbaka min man till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så länge han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade kvar med kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, sedan berättade hon för mig om en kraftfull stavagare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktade sedan doktor Isikolo och berättade för honom varje tänkande och han sa att jag inte skulle oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en trollformel på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka ber mig att förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. han är villig att hjälpa alla organ som behöver hans hjälp.

 10. Kurt Lövgren den 19 jun 2020 04:07 kl 04:07

  Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Kurt Lövgren och jag kommer från Katrineholm sverige men jag flyttar till Kanada med min fru och min fru Barn Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och henne och mina barn vid den tiden. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men vet fortfarande att man kan hjälpa mig och jag har skickat en jobbansökan senare till så många företag, men ändå ringer de mig inte tillbaka, tills en trofast dag jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig förklarade jag alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han sa till mig att det var en caster-charm, men jag är en person som tror aldrig på trollformler, men jag bestämde mig för att försöka, jag förklarade mig också för DrIgbinovia han instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra på bara tre dagar och jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra bra. Drigbinovia såg till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet kl. 12.00. Min fru ringer mig med ett okänt nummer och gråter när hon ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och vi är tillbaka tillsammans igen. Och även efter två dagar ringde ett företag som jag skickade mitt brev till mig för att återuppta arbetet med dem här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp / Viber +2348144480786 så får du det bästa resultatet. Jag önskar dig det bästa.

 11. Muna Skrilovski den 23 jun 2020 22:18 kl 22:18

  En stark och kraftfull kärlek för att vinna din EX tillbaka, jag bestämde mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa mitt vittnesbörd om DR ALAM som är en kraftfull stavagare, efter att ha blivit abondoned av min fru, för nära ett år … en trofast dag jag var på internet för ett råd om restaurang, jag visste aldrig att det var vägen till min lycka, efter att ha läst en hel del testimoney på nätet om en STOR DR ALAM OCH MYCKET AV REKOMMEDATION ONLINE än ANDRA SPELLCASTERS SÅ MED att jag var tvungen att kontakta DR ALAM, och jag förklarar allt för honom genom de detaljer som jag såg på nätet av personer som delar vittnesbörd … nu är jag så glad att jag väljer DR ALAM eftersom jobbet är 100% perfekt och stava förde min fru tillbaka till mig .. kontakta DR ALAM för att han är en bra man, e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsapp +2348115720823 ….. tack.

 12. Martha Lucas den 23 jun 2020 22:48 kl 22:48

  Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

  Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men nu passerar vi dem och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem fram till för ett år sedan.

  I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

  Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

  Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att smssa henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur … just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred hemma, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem till läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min berättelse med mig.
  e-post dralahalah@gmail.com ring eller whatsapp: +2348115720823

 13. Zara den 25 jun 2020 12:40 kl 12:40

  Jag är förvånad med de goda arbetena i DR ISIKOLO
  Jag är en av de människor som sa: “Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst” för att hjälpa mig med mina problem – minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av dumma, slagsmål (han slöt mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR ISIKOLO älskar stava, hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka. Jag skickar snabbt e-post till honom och får tillbaka min man med sin kärleksförtroll inom 48 timmar när jag följde honom. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Min man David och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för DR ISIKOLO e-post honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

 14. Kate den 26 jun 2020 16:38 kl 16:38

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

 15. Kate den 26 jun 2020 16:38 kl 16:38

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

  .,

 16. Kate den 26 jun 2020 16:40 kl 16:40

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

  ,

 17. Kate den 26 jun 2020 16:43 kl 16:43

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

  k

 18. Ana den 4 jul 2020 10:39 kl 10:39

  Effektiv kraftfull kärleksförtryck för att få din Ex-älskare tillbaka nu: Kontrollera DR ISIKOLO
  Jag har bara upplevt underverk av Dr.Isikolo-kärleksförtryck, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare, och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, Efter den andra dagen Toni ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han var verkligen tigger mig att förlåta honom och lova på telefon. Han kom hem och fick mig en ny bil bara för att bevisa att han älskar mig. Jag var så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen .. Tja om du behöver en effektiv och verklig stavagare för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e-post : isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

 19. Chloe den 9 jul 2020 13:36 kl 13:36

  Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader. Jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

 20. susan harri den 16 jul 2020 21:33 kl 21:33

  Un gran lanzador de hechizos (Dr. Michael) que ayuda
  RECUPERO A MI EX MARIDO, SOY TAN FELIZ
  Mi nombre es SUSAN SETHI de los EE. UU. Estoy aquí para
  atestigüe cómo recuperé a mi esposo.
  Mi esposo me dejó sin razón hace 3 años.
  Se mudó con otra mujer, me sentí como
  suicidándome, mi vida se volvió muy amarga y
  triste. 1 día, un amigo mío me dijo
  sobre un gran lanzador de hechizos que es muy bueno y,
  dijo que le dio algunos números de la suerte que él
  Jugó en una lotería y ganó. No lo crei
  porque he trabajado con muchos de ellos y
  no funcionó Él me rogó más, así que decidí
  para probar este gran lanzador de conjuros llamado DR MICHAEL. yo
  Todavía no lo creía. Usé el hechizo que me dio
  y al día siguiente recibí una llamada mía
  querido esposo Thomas el mes pasado. Él
  se disculpó y volvió a mí. Incluso dio
  10,000USD como un medio para compensarme.
  Estoy muy feliz ahora, por favor, te aconsejaré que lo contactes
  ahora y vea por usted mismo su correo electrónico es via____
  drmichaelspellcaster@gmail.com o whatsapp
  a través del siguiente contacto en +2348139206346
  El Dr. Michael también cura:
  1. HEPATITIS A, B, C
  2. HERPES 1/2
  3.DIABETES
  4 VECES.
  5.HIV/AIDS HERBAL CURE, STDS y SU
  6. CONSEJOS DE MATRIMONIO
  7 CASTING DEL HECHO AMOR
  8. HECHOS DE PROMOCIÓN DE TRABAJO
  9. PROBLEMA MATRIMONIAL
  10 HECHOS DE DINERO MÁGICO

 21. Ann Brackett den 18 jul 2020 04:54 kl 04:54

  Hej, jag heter “Ann Brackett” Jag är från Galveston, Texas. Jag var gift i 17 år med Victor. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång på grund av min oförmåga att fostra honom ett barn. Min man började plötsligt sova ute och ge olika ursäkter varför han inte kan komma hem. Han började ha affärer med andra kvinnor utanför och tänkte inte på hur jag kommer att känna.

  Hela min värld blev knust och det verkar för mig att jag förlorade den enda person som jag någonsin verkligen älskat. Victor var min bästa vän, min själsfrände, min superhjälte och min hjärtslag men han ser inte längre något bra i mig. Det blev värre vid en tidpunkt som han ansökte om skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig men all ansträngning var meningslös. Jag bad och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

  Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som så småningom hjälpte mig … Jag har aldrig varit ett fan av saker som det här men bestämde mig bara för att motvilligt försöka att jag var desperat och lämnade inget val. Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter. Inom två dagar ringde Victor till mig och var ledsen för alla känslomässiga trauma som han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. Vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj. De goda nyheterna är Victor och jag är nu tillbaka tillsammans och lever lyckligt och vi har välsignats med två vackra pojkar efter 17 år med barnlöshet. Han hjälpte mig också att lösa mitt artritproblem som jag har jobbat med i flera år

  Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt att någon där ute behöver sin hjälp. För akut hjälp av alla slag, kontakta Baba Egbe nu via hans e-post: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +2347013499818 och även kontakta Baba Egbe på Viber via +2347013499818

 22. Lydia den 3 aug 2020 08:38 kl 08:38

  Detta är mitt vittnesbörd om det stora arbetet med den stora havsmästaren. Jag är Lydia rose från norra Carolina USA. Och jag är ledsen för att ha lagt detta på nätet, men jag måste, av den här bästa bollstjärnan i världen som förde tillbaka min man som lämnade mig ut de senaste 3 åren, träffade jag så småningom den här mannen på en bloggsida som postades av en av är klient för Hjälp, jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom mina problem. På bara 1 dag var min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga spellagaren, allt du berättade för mig har kommit och tack sir. Snälla vill jag berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen konsultera detta stavbeslag, han är verklig, han är mäktig och vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, för allt vad stava caster sa till mig att det skedde. Han kan också kasta stava som Love spell, skilsmässa, vinnande rättsfall, bot för all sjukdom som [cancer, diabetes, Hiv / aids och många fler], Lottery vinnande spell, graviditet spell och många fler …. Du kan vänligen kontakta honom på sin e-postadress på seawaydr22@gmail.com eller direkt på whatsapp på +2348158911896

 23. Amanda den 5 aug 2020 09:09 kl 09:09

  Min man lämnade mig för en annan kvinna efter två år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. På denna trofasta dag när jag surfar på internet, stötte jag på ett visst vittnesbörd om den stora SEA MASTER som kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (return Love spell) för mig. 28 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera denna fantastiska stavspelare till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och äktenskap maila honom till: (seawaydr22@gmail.com) Helt enkelt kontakta den stora ”SEA MASTER” Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Gråt inte längre – kontakta den här kraftfulla stavmästaren nu. Tack SEA MASTER för att du räddade min trasiga relationer och förde min man tillbaka till mig! ” maila honom på: (seawaydr22@gmail.com) eller whatsapp honom via: +2348158911896

 24. Roxana den 12 aug 2020 10:14 kl 10:14

  Mitt liv är fullt av lycka eftersom DR ISIKOLO får mig att vara lycklig. Mitt namn är Roxana Anda. Det som hände mig är inte det jag bara kan hålla mig själv utan också att berätta för världen så att de som har problem med deras förhållande eller äktenskap kommer att få tillbaka sina kärleksfulla och vara lyckliga igen. Jag och min älskare hade några allvarliga problem som leder till att vi brytts upp, eftersom jag sedan aldrig har varit densamma, jag försökte alla metoder för att få honom tillbaka. men de var bara slöseri med ansträngning och slöseri med tid. Men en dag under min sökning på internet stötte jag på vittnesbörd om DR ISIKOLO. Jag kontaktar honom och förklarar mitt problem för honom är fortfarande mycket överraskande tills nu hur han kunde återföra min älskare inom 48 timmar. Med den här stora saken som hände i mitt liv bestämde jag mig för att berätta för hela världen om denna stora man som heter DR ISIKOLO. För dem som behöver någonting berättade han för mig att i hans tempel finns det inget omöjligt. Jag tror honom så mycket. Vänner eller till någon som läser mitt vittnesbörd, om du behöver hjälp för att få tillbaka din ex-älskare / ex-make eller om du vill få ditt barn, vänligen kontakta honom via e-post; Skicka e-post till honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196. Och jag lovar dig att din älskare definitivt kommer tillbaka till dig.

 25. Ivanna den 19 aug 2020 09:22 kl 09:22

  Efter 5 år i äktenskap med min make med 2 barn, började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem med kärleksformuleringarnas krafter, jag tvivlade till en början på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktar honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller direkt Whatsapp +2348133261196

 26. Levi Valérie den 25 aug 2020 03:43 kl 03:43

  Herr Oskar, du har räddat mitt äktenskap det vittnesbörd som du delar har hjälpt mig, Dr Sacre är verkligen en stor man och jag trodde aldrig att en stavsamling från Afrika kan hjälpa någon som är i ett annat land utan att se honom eller henne bara genom några böner, min man som skiljer mig från 6 månader sedan när jag såg ditt vittnesbörd, jag tuffa att det var ett skämt men Dr Sacre förvånade mig att min man är tillbaka, det var när jag kontaktade Dr Sacre var när jag vet att min man var under en trollstav som min make älskar mig att kvinnan kastar en förtrollning på honom tack Oskar Oskar ditt vittnesbörd har hjälpt mig och jag tror att det har hjälpt många människor, för de av er som inte har läst vittnesbördet Herr Oskar detta är kontakten med Dr Sacre WhatsApp nummer +2349076034359 eller e-post sacretempleofpower@gmail.com, jag har berättat för min man allt han var glad att jag kämpade för honom, tack så mycket Herr Oskar snälla skicka mig ditt telefonnummer så att jag kan ringa dig tack igen .Jag är fru Levi Valérie vittnar om vad Dr Sacre gjorde för och min familj

 27. Dása Jàn den 26 aug 2020 00:17 kl 00:17

  ⁣Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci..

 28. Kiesha Allen den 31 aug 2020 15:41 kl 15:41

  My first time meeting with a Psychic medium and I have to say, it’s really worth it. It had been 6months since my husband left me without saying anything.All thanks to Dr Adoda I was able to connect with my husband again with his powerful reunion love spell and now he loves me more than he used to. Eternally grateful with The Great Dr Adoda! I highly recommend, His contact details ( http://dradodalovetemple.com )

 29. Sylvia Berglund den 2 sep 2020 18:18 kl 18:18

  HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ‘ Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

  E-post: chiefpriestmompha@gmail.com
  WhatsApp: + 62-852-7546-3810

 30. Anna Torbjörn den 6 sep 2020 02:19 kl 02:19

  Jag heter Anna Torbjörn från Göteborg, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år. Alla ansträngningar för att få honom tillbaka misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en dam som heter Jesse som berättade för mig om en trollformell som heter Priest Mompha, hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. På mindre än 48 timmar började min man komma tillbaka och bad om förlåtelse och sa att det är djävulernas arbete, så jag är fortfarande överraskande till nu om detta mirakel, jag kunde inte bli gravid sedan vi gifte oss, men så snart förtrollningen gjordes blev jag gravid och födde mitt tredje barn. Om du behöver hjälp från honom kan du kontakta honom via: e-post: chiefpriestmompha@gmail.com
  WhatsApp: + 62-852-7546-3810

 31. Erica den 15 sep 2020 15:37 kl 15:37

  Det här är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr Wale har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min exman med sin magi och kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag stötte på Dr Wale e-post på internet om hur han hjälpte så många människor att få deras ex tillbaka och hjälp fixa förhållande. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta vittna på internet eftersom Dr Wale verkligen är en riktig trollformell. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKT LÄKARE LITAR NU VIA E-POST: drwalespellhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2349015141346. Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande.

 32. sunshine den 29 sep 2020 23:26 kl 23:26

  Jag har aldrig sett mig tappa tårar för någonting förut, men just denna dag som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi kämpat om att han alltid kom hem sent och flirta med kvinnor, grät jag hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter en lösning på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.excel detaljer på internet och jag läste många recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. excel min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur kraftfull och användbar Dr.excel är för hela världen det är därför jag kommer att sätta Dr.excel kontaktuppgifter just nu för de personer som behöver hans hjälp kontakta Dr.excel via mobil +1 (859) 429 1007 eller så skriver du honom via e-post på Excellovespell@hotmail.com

 33. nicole den 10 okt 2020 02:44 kl 02:44

  Hej alla, jag vill verkligen uppskatta den här fantastiska mannen som heter Dr.excel som hjälpte mig att få tillbaka min ex-älskare inom 48 timmar. Dr.excel torkade bort tårarna och idag lever vi tillsammans som en stor lycklig familj. Om du är där ute och behöver hjälp med kärleksformulär, vänligen kontakta honom på hans e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (859) 429 1007

 34. mabel den 23 okt 2020 15:13 kl 15:13

  Detta är ett fantastiskt ögonblick i mitt liv på grund av den hjälp som Excel har gett mig genom att hjälpa mig att få min man tillbaka med sin magiska kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt för att min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Excels e-post på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Excel verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKTAR LÄKARE EXCELERAR NU VIA E-POST: Excellovespell@gmail.com ring / whatsapp +1 (859) 429 1007

 35. Katie Allen den 12 nov 2020 14:50 kl 14:50

  Jag är från Förenta staterna, är sjuksköterska, den här historien om mitt kärleksliv. Jag har varit gift i fyra år och på det femte året av mitt äktenskap var en annan kvinna tvungen att ta bort min älskare från mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i två år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr. Ilekhojie som har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att få min man tillbaka hem och tro mig att jag bara skickar min bild till honom och min mans och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bilen körde in i huset och se att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att få var och en av er att likna att träffas med den här mannen och ha din älskare tillbaka.

  E-post: gethelp05@gmail.com
  Whatsapp / Viber: +2348147400259

Kommentera