Underhåll av gården

Att rida hela dagarna är vad många tror att jag endast gör haha. Men det är såklart så mycket mer som hela tiden måste göras utöver stallarbetet. Denna vecka är vi i full fart med att måla, lilla stallet har fått sig en omgång, och det blev superbra! Vilket lyft!

Staketet på utebanan målas i en grå ton som ska smälta in bra med stora stallet. Vi har vår återkommande duktiga praktikant Joline här som både sommarjobbat och gjort flera praktikveckor hos oss så vi hinner med mycket när vi är en till i gänget , härligt! Nästa steg är att stora stallet ska målas gavlarna på, sedan ska det planteras en häck längs med ridbanan.

3 Kommentarer

  1. Elin den 28 apr 2022 12:55 kl 12:55

    Så snyggt det blir!

  2. Nathalie den 2 jun 2022 20:38 kl 20:38

    Blir det inga fler inlägg? Saknar <3

  3. Karin den 22 jun 2022 01:44 kl 01:44

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera