Tvillingarna är hemma

Idag kom Elin och Daniel hem ifrån sjukhuset med fina Nova och Matteo! 5 veckor är de nu och är nu hemma där de hör hemma, så glad! Ingen av oss andra rör barnen, Elin och Daniel tog en promenad och visade oss på avstånd sedan gick de hem igen. Min andra syster Emma som också är gravid är hemma nu en månad, härligt!

Jag Linda och Jonathan åt frukost på min altan imorse, våren är här! Hästarna har tränats på bra och det känns verkligen underbart att gå mot bättre tider vädermässigt, låt nu coronan avta så allt kan få bli som förr, utan oro och ledsamheter.

Hatti har välkomnat barnen:

Tack för era tankar gällande uppfräschning av ridhuset! Det är Borga som är leverantörer av väggar och tak, sargen har vi byggt själva. Om vi skulle ändrat något är det att ha öppning även på andra kortsidan så det kunde bli mer drag när det är varmt. Blir stekhett på sommaren. Eftersom det inte är isolerat (för dyrt att göra för oss just nu, kanske i framtiden när företaget sålt dyra hästar. Vi som inte säljer våra egna 😂) så blir ridhuset kallt på vintern och varmt på sommaren, men ska inte klaga är superglad att kunna rida året runt.

Barnen har fått bodys med Dolk Dressage tryckt på bröstet, hur gulligt? Tack Skylt och Reklam i Flen för hjälpen!

3 Kommentarer

 1. Jenny den 9 apr 2020 22:29 kl 22:29

  Hej!
  När byggdes ridhuset och vad kostade material och arbete för stomme och tak?
  Vad har du för underlag? Är det gjort enligt konstens alla regler med olika lager eller hur har du gjort? Vore intressant med ett inlägg med mer detaljerad info om ridhuset!
  Tack för en toppenblogg!

  2
 2. Sandra den 10 apr 2020 08:51 kl 08:51

  Vem är Jonathan?

  • Lina Dolk den 11 apr 2020 19:06 kl 19:06

   Min pojkvän 🙂

   1


Kommentera