Två bra träningar

Igår tränade jag fick Kristian med Dokki och Hatti, och det gick kanon bra faktiskt. Så skönt att de andra två levererar bra pass när jag kämpar med Justinas energi just nu, lite egoboost behövde jag.
Dokki tränade vi mycket teknik mellan övergångarna mellan piaff-passage, att jag ska våga rida och lita på att det blir bra på banan.

Hatti tränade byten och gjorde så fina! Vi utmanade henne och gjorde dom på olika linjer och hon var en stjärna faktiskt. Kul!

Jullan är bokad för besiktning nästa vecka, så alla som hör av sig om henne så är hon tingad.

Jag och Herman red samtidigt på utebanan i helgen

3 Kommentarer

 1. Cornelia den 2 mar 2021 08:12 kl 08:12

  Är planen att du ska behålla Dokki resten av hans tävlingskarriär? För visst var planen först att han skulle vara hos dig och få upp självförtroendet och sen tillbaka till Kristian igen? Hur många år har du haft honom?

  1
  • Lina Dolk den 9 mar 2021 14:52 kl 14:52

   Vi tar ett år i taget och skriv nytt avtal för varje år 🙂



 2. Johanna den 2 mar 2021 08:49 kl 08:49

  Jag antar att ni redan stämt av med Justins förra ryttare om hon har några tips?
  En lös tanke från någon som inte alls är insatt och inte alls vet hur han är 😅 men kanske är han mer som du fick rida Biggles? Att rida bort energin (galoppera av den) alltid bara kommer göra honom piggare? Jag har haft en sådan, och på den var det snarare massor av skrittarbete och ”kontroll” som fick henne att spänna av. Tror det var lite så Biggles reds hos dig, iofs kanske pga åldern och skada, och förstår att ni säkert har bättre planer än vad jag kan bidra med som inte känner hästen alls 😅 men drabbades av plötslig ”jag måste i alla fall skriva en rad fast jag säkert har fel”-klåda 😎

  3

Kommentera