Tränat och tagit stygnen

Idag har jag varit och tränat Dokki och Justin för Kristian på Ågesta. Justin älskar att ha trygga Dokki med sig i lastbilen, han står väldigt bra med honom men trampar runt lite när han åker själv.
Vi började idag att träna på rörelserna i Msv b:5, och där gör han bytena väldigt bra faktiskt. Jag har haft lite problem med att han byter väldigt kvickt och svajigt med singelbytena, men vi börjar kunna jobba med dom nu när han har lugnat ner sig i galoppen. Allt blir såklart mycket lättare när galoppen är kontrollerad, men vi har mer att utveckla tillsammans med bytena.

Dokki börjar trappa upp träningen inför SM på Flyinge, jag har både silver och brons individuellt ifrån tidigare SM men tänk vad roligt det vore att ta en guldmedalj. Det vore så roligt för Dokki och ägare Bo & Anna om vi lyckades rida hem en. Och självklart för mig själv! Vi satsar högt så får vi ser hur det går helt enkelt! ”Ingen minns en fegis”

Efter mina lektioner ikväll så tog jag och Elin stygnen på Sune. Det gick jättebra, i hantering är han väldigt snäll. Dock börjar han bli lite väl understimulerad till/från sin lilla sjukhage. Så tråkigt att ställa en 2åring i liten grushage nu när han gått i stora gräshage med kompisar. Finns såklart inget annat alternativ för bästa läkning.

En av mina elever på bilden ovan!

1 Kommentar

  1. Fia den 4 aug 2021 08:25 kl 08:25

    Skönt att de gick bra med stygnen 😍 gud minns när Julle hade box vila med promenader när de sydde ihop honom som två åring.. Tre v.. Efter de blev han förbytt som häst.. Är glad att han nu har vänt helt.. Men de tog din lilla tid..
    Vi håller tummarna hovar o tassar för dej o docki ❤️

Kommentera