Träna träna träna

Idag har jag igen tränat Lians häst, verkligen lyxigt att få rida ännu en häst på högre nivå med rörelserna, även om det inte är tävlingsredo är det jättenyttigt att få rida rörelserna på en annan häst och ha Liane som står och hjälper mig. Väldigt glad och tacksam att Liane låter mig få träna hennes häst, och att hon tar sig tiden att lasta och komma hem till mig. Mina dagar är för att åka iväg hemifrån för mycket.

Fick frågan här i bloggen om jag kommer tävla Lianes häst, och det kommer säkert bli så som det ser ut just nu. Kul!

Dokki var super idag, riktigt dragläge och vi tajmade varandra väldigt bra, tänk så lätt det är när allting bara sitter, men så svårt det är när man inte når hela vägen fram. På min instagram ser ni film 🙂

Elin såg mig rida Dokki idag efter hennes jobb, då fick jag beröm för sitsen, nu är jag tillbaka i tävlingsridning igen och har då skärper jag till mig direkt. Mer fokus på sitsträning och slänger en extra blick i spegeln för att granska mig själv.

1 Kommentar

  1. Cornelia den 12 aug 2019 20:46 kl 20:46

    Tycker aldrig du sitter ”dåligt” men tänkte faktiskt på det när jag såg klippen på Insta innan att wow, vilken sits du hade där! Det syntes verkligen skillnad

Kommentera