Toppen!

Så glad över mina två fina 7 åringar som ägs av familjen = Hatti och Justin! De två hästarna är som natt och dag i princip allt haha. Men det är utvecklande för mig. Jag och Elin skojade om att en blandning av Justin och Hatti hade varit absoluta drömhästen!

Hatti har tränats av Ubbe några gånger, och nu börjar hon verkligen förstå vad vi sysslar med. Hon rör sig stort och väldigt mycket power framåt i ridningen, att lägga arbete på att få henne att vänta och bli kvickare är helt rätt i hennes utbildning nu. Ubbe är otroligt duktig så jag är superglad över att få hans hjälp.

Justin fick debutera för Ubbe idag, och vi vet att han har stor talang för samling så att han skulle kunna markera rätt i passagen och tänka mot piaff direkt förvånade inte mig det minsta. Ubbe hanterade hans energi så skickligt och det var roligt att se hur bra det gick.

Ni ser film på min instagramstory när jag testade själv jobba dom. Ubbe gör det såklart ännu bättre men det är väldigt roligt att jag själv kan träna dom ifrån marken.

Kristian och Ubbe är väldigt lika varandra, två otroligt duktiga hästkarlar som har samma tänk och jobbar hästarna likt varandra. Är så laddad att utbilda dessa två hästar vidare med nya höjder

1 Kommentar

  1. Lina den 2 apr 2021 23:14 kl 23:14

    Så kul att se filmerna, och wow vad vuxen Hatti blivit!

Kommentera