Tipptopp

Lazzie är fit for fight igen! Nästa bus i hagen kommer väl snön faller på igen 😂 Kan ju inte låsa in henne i sin box och endast rida henne även om jag ibland önskade hehe.

Idag kände jag mig lite uppgiven, jag hade stallhjälp till sista januari, men nu står jag utan med start idag. Har hjälp av Moa och Bea några dagar som jag skrev om igår. Har dock Elin som kommer hoppa in och hjälpa mig mera igen, hon kommer ta morgonfodringen till alla som vanligt och lilla stallets utsläpp och mockningen där. Man är sin egna bästa dräng sägs det ju, så det är bara att kavla upp ärmarna och köra på med lite fler arbetstimmar. Jag och Elin har alltid klarat oss själva förut men då jobbade elin andra tider och var inte gravid med tvillingar. Men vi kommer klara det.
håller fortfarande på att svara på mejlen om praktikant för våren, den ser ljusare ut med riktigt bra gäng med referenser.

Nu är det dags att börja rida, Elin är hemma efter 17 och hjälper mig då. Viktigt med tuffare dagar är att äta bra och regelbundet, jag ska göra allt jag kan för att inte få tillbaka mina magproblem. Har ställt in en träningsdag till Ågesta tyvärr, finns inte möjlighet att vara iväg två dagar när jag är ensam. Får använda speglarna och koppla på ris skickligheten ännu mera och tänka att jag hör Kristians kloka ord i bakhuvudet 😃

3 Kommentarer

 1. Cornelia den 16 dec 2019 15:04 kl 15:04

  Usch vad tråkigt att bli utan hjälp när man planerat för att ha det. Speciellt när det drabbar träningen som är så viktig! Ett tag kom ju Kristian ut till dig då och då, har ni helt slutat med det?

  • Lina Dolk den 16 dec 2019 15:07 kl 15:07

   Ja det blev tuff tid nu, men vi klarar det.
   Kristian kommer ibland när han har tid, få kombinerar vi träningar på flera hästar och middag. Elin och Linda är nära vänner och brukar styra upp dessa kvällar, så hoppas det blir snart. Har även en häst här hemma Kristian ska se om det är något för han 🙂 2. Tora den 16 dec 2019 16:25 kl 16:25

  Måste bara säga att jag älskar ditt resonemang och driv!!!! Styrkekram

Kommentera