Kom hem 03 inatt och var i stallet 07, tillbaka i verkligheten med andra ord! Tur man har världens bästa jobb så det känns bra 😀
Hästar i stallet: Cannon, Polly, Chakira,Tossan, Amber, Fiona, Dokki, Hatti, Lazzie, Tino, Leo, Humle, och Bella kommer hem denna vecka efter bete och sommarvila.

Leo och Polly är inne på sina sista träningsveckor, sedan kommer det nya direkt. Så roligt att så många hästägare vill ha sin häst tränad här.
Idag kommer en tjej som heter Ida som ska göra praktik här i 1 månad, hon har även med sig sin häst som hon ska träna för mig. Hästvärlden är liten, för flera år sedan var vi med och sålde en ponny till Idas familj, eller så är det jag som har jobbat med detta ett tag så jag har lite kontakter överallt snart haha.

Linda hade sovmorgon imorse då hon ska iväg med en häst till vet ikväll, bra med kvällstider, speciellt för många som jobbar 7-16, då hinner man iväg till kliniken efter jobbet, så imorse var det jag och Jonathan som släppte ut hästar och mockade stora stallet, Elin tog lilla stallet, teamwork! Nu är jag igång och tränar hästarna igen 💪🏻

1 Kommentar

  1. Anna den 21 jul 2020 07:57 kl 07:57

    Hej! Hur funkar det när man vill lämna häst för utbildning hos dig, provar du dem först innan du tar emot dem för att se hur hästen är?

Kommentera