Telefonen går i ett

Med hästar som är till salu i stallet så går telefonen varm, en såldes i veckan, en elevs ponny som jag hjälpt till att förmedla vidare, sedan har jag ännu en ponny som ska säljas som den perfekta första ponnyn, genomsnäll och trygg. En unghäst på 4 år och sedan en 7 åring som dock ev ska besiktas inom kort.

Sedan är det alltid svårt att få tag i besiktningstider inom rimlig väntetid, när den som provridit bestämt sig så vill såklart alla partner att det ska gå hyfsat snabbt och det kan vara svårt att få tid dit man vill. 

Vi behöver kastrera vår Sune snart, inväntar lite mer kyla för att göra ingreppet på honom med bäst förutsättning för bra läkning utan komplikationer

Denna helg är jag kvar på hemmaplan, men nästa vecka är det tävlingar torsdag-fredag på Elmia. Fick lov att ändra mina eleversträningar då det blev två tävlingsdagar istället för en dag. Bra för U25 hästarna att komma in och tävla lite och förberedda de hästar som ska tävla i Friends. Elmia är också en speciell miljö mot traditonella ridhus.

Kommentera