Tävlingsstopp till i sommar

Tävlingsstopp till 31 maj sägs det just nu. Hej och hå så trist! Men fullt förståligt.

Jag är dock lite ledsen, jag måste tävla internationellt för att ens kunna bli uttagen till EM (om EM blir i år) Jag har inte kvalat som U25 ryttare så visst svider det hårt, det kan jag villigt erkänna.
Samtidigt så måste jag sätta det o perspektiv, folk dör av denna hemska corona och vad spelar det då för roll att missa ett mästerskap för mig?

Många företag har det tufft just nu, konkurs och personal måste sluta, det är jättetråkigt att höra om. Mitt företag har inte drabbas något ännu, jag har lika mycket träningar för elever och fullt med hästar i boxarna. Kanske kommer det drabba mig längre fram, det vet jag inte just nu.

Träningsupplägget för tävlings hästarna behöver ses över, formtoppen ska inte vara nu på några veckor så därför ändra om lite till att bygga upp konditionen och stärka dom mera. Finliret för att spetsa till det hela ska ske senare nu än tänkt.

3 Kommentarer

 1. Amanda den 30 mar 2020 06:42 kl 06:42

  Så söt Sune är. Är det verkligen så illa med Corona? Har du kollat upp statistik och riktig information och då utan express och aftonb eller litar du blint på fh? Om du gör det så ge mig gärna säkra källor på det.

  • Linnea den 31 mar 2020 10:00 kl 10:00

   Hur menar du Amanda? Myndigheter och regering skulle inte sätta landet i djup ekonomisk kris om det inte var på allvar. Har du missat att äldre/sjuka dör som flugor i Italien? Regionerna är i stabsläge vilket innebär att allt som inte är akut ställs in och personalen beordras till andra uppgifter än de ordinarie, för att inte få in smittan på sjukhus och upprätthålla bemanningen för de sjukaste. 2. Linnéa den 1 apr 2020 14:18 kl 14:18

  Hej, Först, tack för en väldigt inspirerande blogg! Hur tänker du när du jobbar med att bygga upp hästarna, hur skiljer det sig från ”finlirs-jobbet”?

  Hälsningar Linnéa

Kommentera