Tävlingsplanering

Efter gårdagens besked så öppnade det upp för att bestämma vilka tävlingar unghästarna ska ut på. Såklart väldigt kul att tävla dom, men sjävklart var Dokkis tävlingar nu i maj-juli prio ett.

– I helgen ska jag tävla Zidan på Hästhusets RK tävlingar, MSV C lördag och söndag. Ska efteranmäla han imorgon då han blev vaccinerad och inte går att anmäla förrän imorgon.

– 4 maj Laxen, Hedda och Hatti ska starta på Brolöten. Ett 4 års program som ska ridas upp, Laxen och Hatti med deras gångarter tror jag bedömningen att rida två och två kommer gynna de mer sedan, men vi tar detta som en miljöträning när det är så nära hemifrån. Hatti har lite mugg som jag hoppas inte ska störa träningarna nu. Med mitt flyt just nu så lär det väl göra det..

– 2/6 start hos Borås Fältrittklubb, Laxen och Hatti Allmäna intryck för unga hästar. Kval till Falsterbo för Laxen (Hatti får inte kvala till Falsterbo då de inte har öppet för 5 åriga fölston) Även kval till Breeders för båda två. Detta blir deras första borta natt då vi behöver åka på lördagen.

Jag missar SM. Känns väldigt konstigt då jag startat varje år ofta flera hästar sedan b-ponny tiden. Men de har unghästkval som jag ska rida.

Sedan ska jag göra en tävlingsplanering för Lazzie, hon ska ut i PSG

På bilden Laxen Latino och Amir som är släppta tillsammans i större hage nu

2 Kommentarer

  1. Sanna den 24 apr 2019 16:02 kl 16:02

    Ska du inte tävla Latino i vår? 🙂

  2. Sätilaryttaren.se den 27 apr 2019 13:23 kl 13:23

    Äger Elin Zidan? Jag todde Zidan var en försäljningsponny? ?

Kommentera