Tävlingsplanering

Jag har gjort en tävlingsplanering för året, nu är ju frågan om pandemin återigen kommer ställa till det hela. Men man får helt enkelt göra det bästa av situationen, planera och hoppas på att tävlingarna blir av.

Tilde som jobbar här är kvalad till SM, jag tycker det ska bli superkul att både hon och jag ska åka på ett mästerskap tillsammans. Hela vägen till Strömsholm Haha 😂 Det tar oss drygt 80 minuter att åka dit. Jag gillar Strömsholm, fina banor i en härlig miljö nere på slottsbanan. I år är jag kvalad till EM så jag behöver inte känna stress att komma ut på internationella tävlingar vilket jag behövde förra året. Så det är skönt i dessa tider när man inte vet hur det blir.

Jag tror att Hatti ska få starta en PSG vecka 10, SÅ länge sedan jag tävlade henne at that verkligen längtar att få rida in på banan igen. Kanske även anmäla henne till Dressage Power future stars. Dokki ska anmälas till deras GP tour igen, samt Lövsta såklart. Ska sätta alarm på att komma igår att betala in anmälningsavgifterna också 😉

Har ni någon tävling på gång? Något särskilt ni vill försöka uppnå?

1 Kommentar

  1. Carolina den 2 feb 2022 11:51 kl 11:51

    tänkte åka på en pay and ride v.10 sen ut på lite tävlingar. målet i år är att rida msvB

Kommentera