Tävling imorgon

Det ska bli riktigt kul att tävla imorgon, känner mig lite ringrostigt så det är verkligen dags att damma bort dammet och kamma till oss.

Hatti gör debut i vanligt program, hon har endast tävlat unghästklasser tidigare. Håller tummarna att hon minns hur man ska göra och att hon visar sig så fin som hon faktiskt kan vara. Även Fabbe gör debut med mig på ryggen och i programmet. Spännande!

Idag har det varit jag och Linda som jobbat i stallet, Elin var snäll och mockade lilla stallet åt oss. Vi har tagit emot en ny häst som ska vara här i träning, en 4 åring. Sedan har Bobbo/Bea och Humle/Alice ridit lektion för Linda utöver hästar som jag har tränat.

Nova och Matteo håller såklart tummarna för hästarna imorgon som ska tävla. Man kan säga att det är bra miljöträningen för hästarna här hemma, Nova och Matteo sitter sällan stilla och är både högt och lågt just nu 😂

2 Kommentarer

  1. Biggan den 17 apr 2021 22:26 kl 22:26

    Lycka till med tävlingen.

  2. Malin den 18 apr 2021 20:34 kl 20:34

    Hatti såg enormt fin ut, och jag och min kompis var också mycket impade av din mjuka stilla sits och att du verkade ha en sån genomtänkt plan när du red fram, ni stod ut!

Kommentera