Tandläkaren

Började med att rida på morgonen innan jag lastade Hatti och Bella för att åka till Mälarkliniken i Hölö för att träffa tandläkaren åt dom.

Bella har jag känt att det är något som besvärar henne i munnen, har därför tränat på hackamore för att inte störa henne och det har gått bra. Men hon hade två rejäla vargtänder som ägaren visste om men nu var det dags att ta bort dom åt Bella. Det blir bettlöst i några veckor till för att låta munnen läka efter ingreppet.

Hatti kan tränas på som vanligt igen efter helgen med bett.

Ikväll ska jag ha tre lektioner och hinna åka iväg på 9 års Kalas för mitt kusinbarn. Med andra ord så kommer jag vara minst 1.5h sen om allting går bra, så mja vi får väl se om jag hinner dit överhuvudtaget. Det är väl typiskt att man aldrig hinner vara med på något? Tror flera av er läsare känner igen er att man tyvärr måste priotera bort det mesta?

Haha Bella och Hatti tycker det är så spännande att vara iväg på kliniken. Nyttig träning även detta. Ni ser skillnaden i storleken bara i huvudet på dom, och Hatti ser alltid ut som en lite räka i huvudet. Bella är 4 år och Hatti är 6 år men räknas ridmässigt som 5 år då hon haft föl.

3 Kommentarer

  1. Sara den 31 jan 2020 19:30 kl 19:30

    Vilket vackert sto, Bella alltså! Kommer hon att säljas eller är det en träningshäst?

  2. Ida den 31 jan 2020 21:06 kl 21:06

    Hattis huvud är så himla nätt och vackert!

  3. Agnes den 1 feb 2020 17:05 kl 17:05

    Herregud, hur blev Hatti 6 år?! Känns som att hon var 3 nyss :O

Kommentera