Tacksamma arbetstider

Dagarna springer förbi som vanligt, och jag får nypa mig i armen att jag faktiskt får kalla hästarna mitt arbete. Jag jobbar med det jag älskar och nu har jag fått en mer dräglig vardag om jag ska tänka arbetstimmar och hållbarhet.

Sen Linda började i företaget och nu kommit in i arbetet och är självständigt så kan jag vara ledig någon förmiddag eller eftermiddag oftare än tidigare. Linda är ledig 2 dagar i veckan och då får inte jag lika ”dåligt” samvete av att lämna henne ensam. För man klarar av de timmarna själv med 13 hästar i stallet när vi har bra planering. Jag jobbar sällan längre än till 20 nu och det är så skönt, mina magproblem har försvunnit nästan helt och jag är inte lika trött i kroppen. Förr var jag ofta kvar i stallet till 22 tiden och kände mig nästan aldrig färdig, utan jag gick hem för att jag var tvungen att sova.

Igår hämtades Amir hem ifrån Sarali, han är nu redo för sommarvila efter bra inridning hos Sarali. Han är avmaskad och inväntar Sune som hämtas imorgon innan de körs vidare till sitt bete. Spännande att få se Sune imorgon, har bara sett honom snabbt i boxen på auktionen när vi köpte honom.

Idag har vi löshoppat hästarna här hemma, de behöver göra något annat ibland, de tycker som vanligt det är väldigt kul. Jag ska träna Entutu nu så ska duka undan lunchen och bege mig till ridhuset.

Kommentera